Έτοιμος για αποχώρηση από τη Χαρτς είναι ο Αλέξαδρος Κυζιρίδης, σύμφωνα με σκωτσέζικο δημοσίευμα.
Ο διεθνής εξτρέμ φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, χωρίς για την ώρα να είναι γνωστή η ομάδα στην οποία θα ενταχθεί ο 25χρονος άσος.
Διαβάστε επίσης...
Ωστόσο, το κόστος της μεταγραφής θα υπερβεί τα 2 εκατομμύρια ευρώ, βάσει πάντα του σχετικού δημοσιεύματος, με τον Κυζιρίδη να προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Χαρτς, μετρώντας 4 γκολ σε 38 συμμετοχές κι ενώ λίγο έλειψε να αναδειχθεί και πρωταθλητής Σκωτίας (χάθηκε ο τίτλος με την ήττα από τη Σέλτικ στην τελευταία αγωνιστική).
Είχε προηγηθεί η εξίσου πολύ καλή του θητεία στην τσεχική Ζέμπλιν Μιχάλοβτσε με 15 γκολ σε 26 εμφανίσεις και μένει να φανεί ποια είναι η τουρκική ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής.
Heart of Midlothian have agreed a deal to sell Greece winger Alexandros Kyziridis to a Turkish club for a fee of around £1.7m.#BBCFootball pic.twitter.com/hhVS0xgwT4 — BBC Sport Scotland (@BBCSportScot) August 9, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο