Facebook Pixel Sex is like a sport?
Life
| 2013-10-31 10:30:00

Sex is like a sport?

Sex is like a sport?

Ακούμε για πρωταθλητές στo σεξ, αλλά για να είναι κάποιος πρωταθλητής πρέπει να κάνει άθλημα. Τελικά το σεξ είναι σπορ; Σωκράτης Φυτανίδης, DominaLola κ.α. απαντούν στην Έλενα Φάκου!

Έχουμε ακούσει πολλές φορές την έκφραση: Πρωταθλητής στο σεξ. Για να είναι κανείς πρωταθλητής, πρέπει να κάνει άθλημα. Τελικά το σεξ, είναι σπορ; Απαντούν τέσσερα πρόσωπα και το καθένα με την ιδιότητά του προσπαθεί να δώσει την απάντησή του για το αν και κατά πόσο το σεξ προσεγγίζει σε ιδιότητες ένα άθλημα, αν πρέπει να υπόκειται σε κανόνες, ποια είναι τα μη, ποια τα πρέπει, τα γιατί και τα διότι…

Σωκράτης Φυτανίδης:

 
Πέτυχα τον Σωκράτη στο ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτερεύει η αποστολή της ομάδας πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη. Το check in αποδεικνύει οτι οι παράγοντες "προνοούν" ώστε την κρίσιμη νύχτα οι παίκτες τους να κοιμηθούν ήρεμα και χωρίς πειρασμούς...

Για έναν επαγγελματία αθλητή, το σεξ είναι σπορ;

Ισως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους για κάνουν σεξ. Η διαφορά έγκειται ανάμεσα σε κείνους που ξέρουν τι σημαίνει για αυτούς και σε εκείνους που δεν ξερουν. Προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία, ξέρω και τι θέλω και πώς το θέλω απο τη σεξουαλική μου ζωή, οπότε για μένα το σεξ δεν είναι σπορ, είναι έκφραση συναισθημάτων.

Σε τί μοιαζει και σε τί διαφέρει απο το ποδόσφαιρο;
Έκρηξη αδρεναλίνης υπάρχει και στα δύο, η γυναίκα όμως, όπως και η μπάλα είναι έρωτας, αυτό είναι το μεγαλύτερο κοινό τους.

Πώς σχετίζεται το σεξ με τις επιδόσεις σου στο ποδόσφαιρο; Πότε επιτρέπεται, πότε απαγορεύεται και πότε επιβάλλεται;

Άλλοι λένε πως βελτιώνει τις επιδόσεις άλλοι ότι τις επιδεινώνει. Το θέμα δεν είναι αν θα κάνεις σεξ, αλλά πώς θα το κάνεις. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Επιτρέπεται όποτε το αισθάνεσαι, δε νομίζω οτι απαγορεύεται και επιβάλλεται μετά απο μια σημαντική νίκη. Ενας καλός αγώνας είναι σα να έχεις κάνει καλό σεξ και το καλό σεξ είναι σα να έχεις δώσει έναν καλό αγώνα.

Τσαούσης Φάνης:

Aπαραίτητο έκρινα το γεγονός να ρωτήσω το Νταμπλούχο παίκτη της ΑΕΚ στο Χάντμπολ Φάνη, κατά πόσο θα μπορούσε να πάρει και τις δύο αυτές διακρίσεις και στο κρεβάτι…

Για έναν επαγγελματία αθλητή, το σεξ είναι σπορ;

Το σεξ είναι σπορ και δύσκολο θα έλεγα.

Σε τί μοιαζει και σε τί διαφέρει απο το χάντμπολ;

Με το χάντμπολ διαφέρει στο τέρμα που θα βάλεις γκολ και στην μπάλα αλλιώς χρειάζεται και αυτό καλή προετοιμασία και πολλή αντοχή και δεξιοτεχνία σίγουρα πριν από έναν αγώνα χρειάζεται ρέγουλα!!!!

Πώς σχετίζεται το σεξ με τις επιδόσεις σου στο χάντμπολ; Πότε επιτρέπεται πότε απαγορεύεται και πότε επιβάλλεται;

Δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται γενικότερα την προηγούμενη του αγώνα και επιβάλλεται μετα τoν αγώνα για να χαλαρωσεις τελείως!!!!

DominaLola:

Ποια είναι η Λόλα; H Λόλα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει να επιδείξει η BDSM κοινότητα της Ελλάδας. Είναι το κορίτσι με τα κατακόκκινα μαλλιά που
έχει συνηθίσει στα πόδια της να προσκυνούν και να υποτάσσονται όλοι οι θαυμαστές της. Άντρες που ερεθίζονται με το φετίχ της υποταγής, ουρλιάζουν από ηδονή όταν τους λιώνει πατώντας τους με το τακούνι στιλέτο της, υποφερουν γλυκά καθώς τους μαστιγώνει κρεμάμενοι απ’τις δεστρες της, εκλπιπαρούν «δειρε Λόλα, δείρε» χωρις να τολμούν να την κοιταξουν στα μάτια.

-Ποια ειναι η γνωμη σου για τους αυτοαποκαλουμενους πρωταθλητες του sex;

Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε το κάλαθι και τρέχα! Συνήθως όσο πιο μεγάλη η φανφάρα, τόσο πιο μικρή είναι η... μπάρα. Κλαρινογαμπροί του facebook που δε χάνουν σε κάθε ευκαιρία να διαφημίσουν την ''πραμάτεια'' τους και κορδώνονται για τη γκόμενα που ψώνισαν το Σάββατο στο club, υποθέτω με την old time classic ατάκα ''Κοπελιά, να σε κεράσω ένα ποτό'';  Πού πας αγάπη μου με το τσουτσουνάκι, που μου θες και πρωταθλητισμό τρομάρα σου σε 60''. Ακούς μετά, συχνά πυκνά, και την θεϊκή ατάκα ''σε ξέσκισα ε μωρό μου;'' και για να κρύψεις τα γέλια σκύβεις να βρεις τη γόβα που έχασες κάτω απο το κρεβάτι. Τake it easy επιβήτορα, μη σκίσεις κανένα καλσόν. Οι πραγματικοί πρωταθλητές, ό,τι έχουν να πούνε, στο λένε με πράξεις και πολύ κάλα κάνουν.


-Πόσες είναι οι περισσότερες ώρες που έχεις βασανίσει άντρα; Μήπως μπορέσουμε να τον κατατάξουμε έστω στη "Μαραθώνια" αντοχή...

Ωρες; Όλη νύχτα απο νωρίς, μέχρι που ξημέρωσε και τον έστειλα να μου φέρει πρωινό πριν παει σπίτι του για νάνι. Σε αντίθεση με το γ@μήκουλα της συμφοράς που δηλώνει με περισσή περηφάνια ότι αντέχει χίλιες και μία νύχτες (Σουλεϊμάν μου εσύ), ένας πραγματικός υποτακτικός μπορεί να υπομείνει πολλά βασανιστήρια (όχι δεν τους βάζω βραστά αυγά στις μασχάλες, lol..) με μεγάλη ευχαρίστηση καθώς η δύναμη του πηγάζει μέσα από τη δίκη μου ικανοποίηση. Όσο περισσότερο βλέπει την κ@υλα στο βλέμμα μου και τη διαστροφή στο χαμόγελό μου, τόσο αυξάνουν οι αντοχές του και έτσι περνούν οι ώρες... Και επειδή απολαμβάνω ιδιαίτερα το ''tease and denial'' πάντα φροντίζω να δίνω τα κατάλληλα κίνητρα ώστε να προσπαθεί ακόμα πιο πολύ. Μπορεί στο τέλος να μείνει με το πουλί στο χέρι, αλλά θα έχουμε περάσει και οι δύο πάρα πολύ καλά. Εγώ πάντως σίγουρα!

Για το τέλος άφησα έναν από τους κορυφαίους Έλληνες μάνατζερ. Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, εκπροσωπεί μέσω της εταιρίας Ace Managment, την elite των Ελλήνων παικτών, ανάμεσά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και μεγάλα νέα ταλέντα. Είναι ο πλέον
αρμόδιος για να απαντήσει στην ερώτηση αν το σεξ επιτρέπεται και κατά πόσο, ανάμεσα στην αθλητική δραστηριότητα των παικτών, μια και μέσα στα πλαίσια της δουλειάς του, είναι να τους συμβουλεύει και να φροντίζει για την καλύτερη δυνατή φυσική τους κατάσταση.

Τι θα συμβούλευες τους παίκτες που εκπροσωπείς σχετικά με τη σεξουαλική τους δραστηριότητα; Ο μύθος ότι η αποχή ευνοεί τη φυσική τους κατάσταση μήπως καταρρέει;

Υπάρχει ενας "μύθος", μια προκατάληψη όσον αφορά την σεξουαλική δραστηριότητα πριν από έναν σημαντικό αγώνα. Στο παρελθόν, προπονητές απαγόρευαν αυστηρά στους αθλητές να εχουν σεξουαλική επαφή σε όλη την διάρκεια ενός σημαντικού τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γεγονός που σημαίνει αποχή απο το sex για 20 – 30 ημέρες. Απο την άλλη πλευρά, πρόσφατα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή διένειμε 150.000 προφυλακτικά στους αθλητές που συμετείχαν στους Αγώνες.

Σήμερα αρκετοί αθλητές πιστεύουν οτι μέσω της σεξουαλικής αποχής αποκτούν ενα πλεονέκτημα να διακριθούν σε έναν σημαντικό αγώνα αφού ετσι μπορούν να διατηρήσουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, δύναμης, τεστοστερόνης ή ακόμη και να τονώσουν την επιθετικότητά τους. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει οποιεσδήποτε προκαταλήψεις. Μελέτες, ομως, ενισχύουν την άποψη οτι το sex πριν απο ένα σημαντικό αγώνα δεν επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του αθλητή. Έρευνες που μελέτησαν παράγοντες που συνδέονται με την αθλητική απόδοση (π.χ. την δύναμη, την μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου, τις νοητικές λειτουργίες οπως ειναι η ικανότητα συγκέντρωσης, κλπ) βρήκαν οτι δεν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα σε αθλητές
που απείχαν απο το sex και αυτούς που ήταν ενεργοί σεξουαλικά.

Σε τι βοηθάει τελικά το καλό σεξ έναν επαγγελματία αθλητη;

Στην πράξη η σεξουαλική επαφή μπορεί να ειναι ωφέλιμη επειδή βοηθά στη σωματική και πνευματική χαλάρωση. Το sex βοηθά να ξεφύγει το μυαλό απο το stress του αγώνα, ριχνοντας το επίπεδο άγχους πριν από τον αγώνα, μετριάζοντας έτσι την πνευματική εξάντληση που ίσως είναι πιο σημαντική απο την σωματική κούραση που μπορεί να αισθανθεί ενας αθλητής πριν ή και κατά την διάρκεια ενός σημαντικού αγώνα. Εν κατακλείδι, καθε αθλητής μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργός το προηγούμενο βράδυ ενός σημαντικού αγώνα, χωρίς αναστολές και φοβίες οτι θα επηρεασθεί αρνητικά η απόδοσή του. Αυτό όμως υπό δύο πολύ σημαντικές προυποθέσεις!

Πρώτον, η επιστήμη μπορεί να λέει το αντίθετο αλλά ΑΝ ο ιδιος ο αθλητής πιστεύει οτι το sex θα εχει αρνητική επίδραση στην απόδοσή του, να είστε σίγουροι οτι το sex πράγματι θα τον επηρεάσει! Και δευτερον, το sex με την συνήθη σύντροφο του αθλητή και νωρίς για ύπνο ειναι απίθανο να επηρεάσει τον αθλητή. Η επιδίωξη όμως του sex και πολύ περισσότερο το one – night stand που συνηθως συνοδεύονται απο χορό, ποτό, τσιγάρο, έλλειψη ύπνου, κακή διατροφή και συναισθηματικό stress είναι κατι τελείως διαφορετικό που σίγουρα θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags