Facebook Pixel Βαρέθηκα, πειράζει; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-11-06 19:15:00

Βαρέθηκα, πειράζει; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Βαρέθηκα, πειράζει; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έλενα Φάκου γράφει για την κακή αισθητική που έχει ακόμα και το πένθος της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ασχολείται τελευταία φορά μαζί τους!

Ακόμη και το «πένθος» τους, είχε κακή αισθητική. Φωνάζανε το «αθάνατοι» λες και τους πατάγανε τον κάλο, ψέλνανε Εθνικούς Ύμνους λες και κήδευαν στρατηγούς, κάνανε εκπομπή στο διαδίκτυο τη μέρα της κηδείας και τους ξέφευγε κανένα χάχανο. Δεν με έπεισαν για τον πόνο τους, πειράζει; Άσε που για να αποχαιρετήσουν τους νεκρούς τους όλα τα ακροδεξιά στοιχεία πόσταραν Κατερίνα Γώγου (αν είναι δυνατόν) , Active Member και Ξυλούρη. Αν αυτό δεν λέγεται σύγχυση, τότε τι λέγεται; Βέβαια πού και πού έσκαγε και κανένα κομμάτι Νότη κι επανέφερε την ισορροπία.

Όσο για τους βουλευτάδες, πήραν αμπάριζα και βγήκαν. Από τη μίρλα ότι δεν τους βγάζουν στα (τσοντο)κανάλια, τώρα δεν άφησαν σταθμό για σταθμό που να μη βγούν να διαλαλήσουν τα πορίσματά τους. Στο twitter διάβασα ότι «τα μαύρα θυσίασαν τρία στρατιωτάκια για να σώσουν το βασιλιά τους». Δεν ξέρω αν αυτός ο βασιλιάς σώζεται, ούτε αν τα θυσίασαν οι ίδιοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά από τα χαμένα στρατιωτάκια η παρτίδα φούντωσε για τα μαύρα, περάσανε μπροστά, μιλάγανε σε όλες τις «παλιολινάτσες» που φτύνανε πριν λίγες μέρες και μοστράρανε τα μούτρα τους σε όλους τους «πουλημένους» δημοσιογράφους από τα «τσοντοκάναλα» που τόσο απεχθάνονταν.

Άσε που ξαφνικά, βγάλαν όλοι τους τις παραλλαγές,τα μαύρα μπλουζάκια και τις αρβύλες και φορέσανε τα φωτοστέφανα. Παράλληλα, καταδικάζουν τη βία, τα παιδιά που σκοτώθηκαν ήταν μέλη τους, ενώ ο άνθρωπος που σκότωσε δεν ήταν, αγαπάνε τους μετανάστες και αρνούνται κατηγορηματικά όσα έκαναν και έλεγαν απο τότε που ιδρύθηκαν. Κι όλα αυτά που τους προσάπτουν είναι συκοφαντίες γιατί ανεβαίνουν δημοσκοπικά. Μάλιστα. Βέβαια, το συσσίτιο που βρήκαν αφορμή να κάνουν πάλι εις μνήμην των νεκρών είναι πάλι μόνο για Έλληνες( για να μην ξεχνιόμαστε) αλλά αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Τι είχες Γιάννη; Tι είχα πάντα...

Επίσης έχω άλλη μια απορία. Τι ακριβώς κάνει ήρωες τους νεκρούς αυτούς; Δεν το αμφισβητώ, απλά δεν το καταλαβαίνω. Εγώ για τους ήρωες έχω μια εικόνα στο μυαλό μου. Συγκεκριμένη. Θεωρώ ότι είναι άνθρωποι που έχασαν συνειδητά τη ζωή τους για κάποια ιδέα, και ιδέες υπάρχουν πολλές, ή θυσίασαν τη ζωή τους για κάποιον άλλον, ή έκαναν πράξεις οι οποίες είχαν θετικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα όπως φυσικά έχει κρίνει η ιστορία. Αυτά τα δυό παιδιά, τι ακριβώς έκαναν και αποκαλούνται ήρωες; Καφέ δεν έπιναν τυχαία σε μια καφετέρια κάτω από μια Τοπική οργάνωση και τους σκοτώσανε πισώπλατα; Αυτό δεν έκαναν; Αυτό τι ακριβώς είδος ηρωισμού είναι; Εκτός αν δεν είναι έτσι και κάτι μας κρύβουν.

Για τον Παύλο έκλαψα. Δεν ντρέπομαι να το πώ. Όπως επίσης δεν ντρέπομαι να πώ, ότι δεν εχω ξανακλάψει για άλλους νεκρούς που έμαθα κατά καιρούς ότι σκοτώθηκαν με διάφορους τρόπους ανα τον κόσμο. Μπορεί να συγκλονίστηκα, να ταράχτηκα, να στεναχωρήθηκα, αλλά δεν έκλαψα. Με τον Παύλο ήταν αλλιώς και ήταν αλλιώς γιατί εκείνος ήταν ένα ανέμελο παιδί, που ράπαρε στο δρόμο, ήταν απαλλαγμένος από δηλητηριασμένες νοοτροπίες και πορωμένες αντιλήψεις. Ακόμη και η εικόνα του στις φωτογραφίες ήταν σε μένα πιο οικεία από άλλες εικόνες με ξυρισμένα κεφάλια, αμάνικες φανέλες, ποζεριές με σκληρά βλέμματα και επίδειξη γυμναστηριακών αποτελεσμάτων στο σωματότυπο.

Αν πειράζει το ότι στεναχωρήθηκα περισσότερο για τον Παύλο παρά για άλλους, τότε η χώρα μας δεν πάει και πολύ καλά όσον αφορά την ελευθερία του λόγου και της σκέψης. Αυτό είναι ένα τεστ. Γιατί το ακούσαμε κι αυτό. «Γιατί δεν μας συλλυπούνται και δεν στεναχωριούνται για τους δικούς μας νεκρούς, ενώ το έκαναν για τους άλλους».

Ιδού οι φιλήσυχοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, που κατά τα λεγόμενά τους, δεν έχουν τάγματα εφόδου και καταδικάζουν τη βία. Μάλιστα, διακρίνεται και ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Όπως ο ίδιος αναρωτήθηκε τί θα απαντήσει στην κόρη του όταν τον ρωτήσει: "Γιατί σε ταλαιπώρησαν πατέρα;" μπορεί να της δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, στο οποίο φωνάζει "Φωτιά φωτιά στα κόκκινα σκυλιά", "Κουμμούνια κουφάλες έρχονται κρεμάλες", "Τσίπρα πουτ@ανα, γαμώ τον Τσε Γκεβάρα" και άλλα ακόμη χειρότερα.
 

< param name="allowFullScreen" value="true">


Η στήλη αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή. Βαρέθηκε. Σαν πολύ ασχοληθήκαμε όλοι δε νομίζετε; Προκάλεσαν και προκαλούν και θα προκαλούν και στη συνέχεια. Αλλά εδώ δεν τους δίνουμε ξανά σημασία. Και από δώ σταματάμε. Ακόμη κι αν γίνει επίθεση εξωγηινων και απαγάγουν μέλος τους για να εξετάσουν το τι συμβαίνει στον εγκέφαλό του και ακολούθησε αυτή την οργάνωση, εκείνοι θα τη θεωρήσουν στοχευμένη και θα κατηγορήσουν ως ηθικό αυτουργό το Δένδια. Για αυτή εδώ τη στήλη ήρθε η Δύση τους.







Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags