Facebook Pixel Χρήστος Αφρουδάκης: Τέλος εποχής! Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Χρήστος Αφρουδάκης
Άλλα Σπορ
| 2021-05-20 21:36:00

Τέλος εποχής! Κορυφαίος Έλληνας αθλητής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Sportdog Team
Τέλος εποχής! Κορυφαίος Έλληνας αθλητής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο έμπειρος πολίστας ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ν.Ο. Βουλιαγμένης ότι πρόκειται να... κρεμάσει το σκουφάκι του αμέσως μετά το τέλος το Final 8 του Κυπέλλου 

Χρήστος Αφρουδάκης: Ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστή την απόφασή του να σταματήσει από την ενεργό δράση εξέδωσε ο έμπειρος πολίστας. Μάλιστα ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης το έβαλε στα δικά της social media αναφέροντας ότι αυτό θα γίνει μετά το τέλος του Final 8 του Κυπέλλου πόλο ανδρών, ενώ αμέσως μετά θα πάρει διοικητικό πόστο, ίσως και αυτό του προέδρου του συλλόγου.

"Έπειτα σχεδόν από 31 χρόνια ενασχόλησής μου με το άθλημα της υδατοσφαίρισης, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για μένα! Μετά από πολύ σκέψη και βαθύτατα συγκινημένος ανακοινώνω ότι με το πέρας του Final 8 για το κύπελλο Ελλάδος αποσύρομαι από την ενεργό δράση.

Αυτή δυστυχώς είναι η μοίρα κάθε αθλητή! Ο πρωταθλητισμός όσο σκληρό και εάν είναι, όσο σκληρό και εάν ακούγεται, έχει ημερομηνία λήξης!!! Μακάρι να μπορούσε το σώμα και το πνεύμα μας να άντεχε στον χρόνο όπως συμβαίνει στα περισσότερα «επαγγέλματα» για να μην είχαμε τόσο σύντομο τέλος.

Δεν θα κουράσω κάνοντας αναφορές και αναλύοντας την καριέρα μου σε επιτυχίες, αποτυχίες, δυσκολίες, θυσίες, οικογένεια, ομάδες, προπονητές κ.α. παρόλο που αντικειμενικά τα παραπάνω αποτελούν βασικό πυλώνα αλλά και «καύσιμο» για κάθε αθλητή, ώστε να μάθει να βάζει καθημερινά νέους στόχους και να μπορεί να τους πετυχαίνει αργά ή γρήγορα.

Θα ήθελα να εστιάσω αλλού! Σε αυτό που μένει όταν η αυλαία πέφτει και σβήσουν όλα τα φώτα. Δεν είναι άλλο από τις αξίες και τις αρχές όπως ήθος, ειλικρίνεια, σεβασμός, πειθαρχεία, δικαιοσύνη, ομαδικότητα, με τις οποίες πορεύτηκα και θα συνεχίσω να πορεύομαι και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Με αυτές τις αξίες και τις αρχές ελπίζω να αποτέλεσα και να συνεχίσω να αποτελώ ένα υγιές αθλητικό πρότυπο για τους συμπαίχτες μου και τα νέα παιδιά. Όχι μόνο για τις διακρίσεις και τις ικανότητές μου στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, αλλά κυρίως για την ανθρώπινη στάση μου όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θα ήθελα κυριολεκτικά από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες και προπονητές μου σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Προφανώς, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης κατέχει μια εξέχουσα θέση στην καρδιά μου.

Με σεβασμό,
Χρήστος Αφρουδάκης
".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags