Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίθεση ΠΑΟ σε ΕΛ.ΑΣ: "Ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες- Ωμή, δολοφονική βία - Δεν ζητήθηκε το ΟΑΚΑ"
Άλλα Σπορ
| 2023-02-16 13:30:00

Επίθεση ΠΑΟ σε ΕΛ.ΑΣ: "Ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες- Ωμή, δολοφονική βία - Δεν ζητήθηκε το ΟΑΚΑ"

Sportdog Team
Επίθεση ΠΑΟ σε ΕΛ.ΑΣ: "Ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες- Ωμή, δολοφονική βία - Δεν ζητήθηκε το ΟΑΚΑ"

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απαντάει στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, τονίζοντας ότι απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για όσα έγιναν χθες (15/2) στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την ρίψη δακρυγόνων, που οδήγησαν στην αναβολή του ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, απάντησε ο Ερασιτέχνης του Τριφυλλιού.

Αρχικά, οι Πράσινοι έκαναν λόγο για ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες, καταρρίπτοντας ένα ένα τα σημεία της Αστυνομίας, τόσο για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια, όσο και για την ώρα ανοίγματος των θυρών, αλλά και του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«Η διοίκηση του Συλλόγου καλείται εκ νέου να τοποθετηθεί για τα χτεσινά συμβάντα καθώς με έκπληξη διάβασε  την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία η οποία  ήταν γεμάτη με ανακρίβειες.

Από την αρχή της η ανακοίνωση δείχνει ότι απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα.

Αρχικά γίνεται λόγος λοιπόν  για 2.000 άτομα τα οποία αναφέρει ότι  δεν είχαν εισιτήρια. Δεν ξέρουμε ειλικρινά από που προκύπτει αυτό το αυθαίρετο νούμερο καθώς ουδέποτε μαζεύτηκε τέτοιος αριθμός ανθρώπων.

Πάμε παρακάτω,  διαβάζουμε λοιπόν  ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν διέθεταν εισιτήρια.

 Ειλικρινά θα θέλαμε σε πρώτη φάση  να μας βρει η αστυνομία αυτούς που είχαν εισιτήρια και να δούμε από ποιον αγώνα ήταν γιατί στον χτεσινό αγώνα δεν εκδόθηκαν καν εισιτήρια!

Από εκεί φαίνεται προφανώς και το πόσο «θολά» είχαν στον προγραμματισμό τους τα χτεσινά μέτρα. Δικαίωμα εισόδου είχαν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Συνεχίζουμε έκπληκτοι το ανάγνωσμα της αστυνομίας που κάνει λόγο για μια ταυτόχρονη επίθεση στις 18:15 από οπαδούς μέσα και έξω από το γήπεδο στις θύρες 3 και 6 προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δηλαδή από την πλευρά των κατόχων διαρκείας υπήρχε ένα γενικό σχέδιο που έλεγε «Μόλις οι δείκτες των ρολογιών σημαδέψουν 18:15 εσείς όπου και να βρίσκεστε κάντε επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις» ας σοβαρευτούμε…

Οι όποιες συμπλοκές προέκυψαν από την ωμή-δολοφονική βία από τις δυνάμεις καταστολής και από το δακρυγόνο που πέταξαν μέσα σε κλειστό γήπεδο και από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ανθρώπους των αστυνομικών δυνάμεων που τραυματίστηκαν,  όπως όφειλε να κάνει η αστυνομία για τον κόσμο που τραυμάτισε και έφυγε με «ανοιγμένα» κεφάλια και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και όλους εκείνους που έθεσε τη ζωή τους σε κίνδυνο καθώς ποδοπατήθηκαν για να βγουν από μια πόρτα.

Αν η χρήση των… αναγκαίων μέσων είναι αυτές οι πράξεις που κάνατε χτες , ευχόμαστε να μην τύχει να ξαναεπέμβετε πουθενά.

Παρακάτω αναγράφεται το εξής «Σημειώνεται ότι ο εν λόγω αγώνας πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο με πρωτοβουλία της γηπεδούχου ομάδας, αν και από την Ελληνική Αστυνομία είχε ζητηθεί η διεξαγωγή του στο Ο.Α.Κ.Α….»

Δείξτε μας αν υπάρχει κάπου γραπτώς αυτό που αναφέρετε για την στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει σε κάποιο έγγραφο. Ουδέποτε ζητήθηκε ούτε καν προφορικά αυτό που γράφετε και η επιλογή της έδρας είναι απόφαση της γηπεδούχου ομάδας.

Κατόπιν αναγράφει η ανακοίνωση «…ενώ παράλληλα ως χρόνος για το άνοιγμα των θυρών και την είσοδο τον φιλάθλων καθορίστηκε η 17.45 ώρα, αν και η γηπεδούχος ομάδα είχε προτείνει την 18.00 ώρα».

Προφανώς έχετε μπερδέψει και τις ώρες εκτός από τα νούμερα των φιλάθλων που αναφέρετε καθώς ο Παναθηναϊκός στη σύσκεψη ζήτησε να ανοίξουν οι πόρτες στις 5μ.μ. και η αστυνομία το έκανε 5.45μ.μ. για να μπει πρώτα η αποστολή του Ολυμπιακού. Και εδώ ανακρίβειες και λάθη…

Εν κατακλείδι βρείτε πρώτα τη σωστή διεύθυνση του Παναθηναϊκού Α.Ο. (στην Κόνιαρη ήμασταν πριν 10 χρόνια) και με ποιον Ολυμπιακό παίζαμε χτες το βράδυ (όχι πάντως αυτόν του Βόλου που στείλατε τα μέτρα) και μετά ας συζητήσουμε και για τα όποια λάθη έγιναν…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιάζει εκ νέου ο ΠΑΟ - Παρουσιάζει φωτορεπορτάζ με όσα έγιναν - "Μια εικόνα χίλιες λέξεις..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags