Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σοβαρές εξελίξεις! Μήνυση του ΠΑΟ για όσο έγιναν στο Μαρούσι - ΕΔΕ της ΕΛΑΣ και συνάντηση με τον Υπουργό
Άλλα Σπορ
| 2023-02-20 18:38:00

Σοβαρές εξελίξεις! Μήνυση του ΠΑΟ για όσο έγιναν στο Μαρούσι - ΕΔΕ της ΕΛΑΣ και συνάντηση με τον Υπουργό

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις! Μήνυση του ΠΑΟ για όσο έγιναν στο Μαρούσι - ΕΔΕ της ΕΛΑΣ και συνάντηση με τον Υπουργό

Νέα δεδομένα για τους υπεύθυνους των όσων έγιναν στο κλειστό του Αμαρουσίου πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Παναθηναϊκός: Στα... άκρα πάει η κατάσταση μεταξύ των Πρασίνων με της Αστυνομία σχετικά με τους υπεύθυνους των όσων έγιναν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αμαρουσίου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να εκδίδει ανακοίνωση κάνοντας γνωστά τα όσα έχει αποφασίσει να κάνει ώστε να βρεθούν οι ένοχοι.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις ενέργειες στις οποίες προέβη και θα προβεί σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα στον εντός έδρας αγώνα του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Συλλόγου έστειλε επιστολή-καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου περιγράφει αναλυτικά τα όσα πραγματικά συνεβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και ζητά επιτακτικά να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες στα όργανά της για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος και ελλιπή άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και να διαταχθεί σχετική ένορκη διοικητική εξέταση.

Την εν λόγω επιστολή ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κοινοποίησε και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ θα ζητηθεί άμεσα και συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου να εκφραστούν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου. 

Επιπλέον, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ο Σύλλογος θα υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του σε κάθε αρμόδια αρχή μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ανεπίτρεπτες καταστάσεις», αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κανείς δεν μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟ σε τέτοιους ρυθμούς - Να δείξει ότι επέστρεψε στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags