Facebook Pixel Οριστικό και επίσημο - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ
Άλλα Σπορ
| 2023-05-31 10:07:00

Οριστικό και επίσημο - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Υπέγραψε με 33χρονο διεθνή Ολλανδό!

Sportdog Team
Οριστικό και επίσημο - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Υπέγραψε με 33χρονο διεθνή Ολλανδό!

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ προχώρησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, που συμφώνησε και ανακοίνωσε τον Ολλανδό διεθνή ακραίο Μάρτεν Φαν Χάρντερεν.

Ο αθλητής είναι 33 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και κορυφαίες αγωνιστικές παραστάσεις στην καριέρα του. Εκτός από τις πάρα πολλές παρουσίες του στην Εθνική ομάδα των «Οράνιε» έχει παίξει στο ανώτατο επίπεδο αγωνιζόμενος για χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, με ομάδες όπως η Μόντενα και η Τρεντίνο.

Η ανακοίνωση του «Δικέφαλου»:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάρτεν Φαν Χάρντερεν, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένος στην Ολλανδία στις 24/01/1990, ο Μάρτεν Φαν Χάρντερεν αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 200cm.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2006-07 από την ολλανδική Langhenkel Doetinchem, στην οποία έμεινε για πέντε σεζόν, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ενώ πήρε τις πρώτες του "παραστάσεις" από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενος στο CEV Challenge Cup.

Η σεζόν 2012-13 τον βρήκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Caffe Aiello Corigliano, ενώ η επόμενη (2013-14) στη Γαλλία με την φανέλα της Beauvais Oise UC.

Τη σεζόν 2014-15, έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίζοντας στη Γερμανία για λογαριασμό της πανίσχυρης VfB Friedrichshafen, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ, ενώ έφτασε μέχρι τους "8" του CEV Champions League.

Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε και πάλι στην Ιταλία, αυτή τη φορά για τη CMC Romagna, ενώ και την επόμενη χρονιά (2016-17) έμεινε στη Serie A, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Bunge Ravenna.

Η σεζόν 2017-18 τον βρήκε στην ιταλική Azimut Modena και η επόμενη (2018-19) στην Itas Trentino, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε εκτός Ιταλίας, παίζοντας στη Ziraat Bankasi Ankara από την Τουρκία, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Την επόμενη χρονιά (2021-22), επέστρεψε στην Ιταλία για την Leo Shoes PerkinElmer Modena, με την οποία έφτασε μέχρι τους "8" του CEV Cup.

Την προηγούμενη σεζόν παρέμεινε στο ιταλικό πρωτάθλημα για την Emma Villas Aubay Siena, παραμένοντας σε υψηλό επίπεδο. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, έχοντας ως ορόσημο την κατάκτηση του European Golden League το 2012.

Πρόκειται για έναν αθλητή με πολλές παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας παίξει σε υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, αλλά και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Champions League. Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρτεν»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags