Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργιος Γεωργίου: Συγκινητικό μήνυμα Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γεωργίου - Οι επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, ο γιός του και το... ροκ
| 2023-06-05 19:29:00

Συγκινητικό μήνυμα Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γεωργίου - Οι επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, ο γιός του και το... ροκ

Sportdog Team
Συγκινητικό μήνυμα Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γεωργίου - Οι επισκέψεις στο ΟΑΚΑ, ο γιός του και το... ροκ

Οι Πράσινοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο αθλητικογράφο με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Γεωργίου: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, αποχαιρετώντας τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου που έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για έναν αθλητικογράφο που άφησε το αποτύπωμα του στον ελληνικό αθλητισμό με τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του στα δρώμενα.



Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Φίλαθλος του Απόλλωνα Αθηνών ωστόσο ήταν στο πλευρό του γιου του Τάσου που ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και πήγαιναν συνεχώς σε αγώνες του «τριφυλλιού».

Μάλιστα οι αιτίες ήταν ο Σαραβάκος αλλά και η… ροκ μουσική που έπαιζε στο ΟΑΚΑ σε αντίθετα με τα υπόλοιπα γήπεδα εκείνη την περίοδο. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον Γεωργίου ήταν ο Δομάζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ο αντι-Κουρμπέλης στον Παναθηναϊκό - Χαφ από τη λίστα Γιοβάνοβιτς - Έρχεται τσάμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags