Facebook Pixel Δοκιμάζουμε το νέο Peugeot 308 HYBRID 180 e-EAT8
Άλλα Σπορ
| 2023-05-28 11:12:00

Δοκιμάζουμε το νέο Peugeot 308 HYBRID 180 e-EAT8 - Εμφάνιση και επιδόσεις που βάζουν... φωτιές

Sportdog Team
Δοκιμάζουμε το νέο Peugeot 308 HYBRID 180 e-EAT8 - Εμφάνιση και επιδόσεις που βάζουν... φωτιές

Οι Γάλλοι της Peugeot τα τελευταία χρόνια μας έχουν αφήσει άφωνους με τα μοντέλα που παρουσιάζουν. Τα έχουν «προικίσει» με ετνυπωσιακή εμφάνιση, με υψηλή τεχνολογία και με αξιοζήλευτο εξοπλισμό. Στην περίπτωση του νέου Peugeot 308 κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο hatch back.

Το νέο Peugeot 308 HYBRID 180 e-EAT8 ενώ έχει διατηρήσει το «σουλούπι» του προηγούμενου μοντέλου, διαθέτει σχεδιαστικές καινοτομίες που το κάνουν να απέχει «έτη φωτός»  από τον πρόγονο του. Η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων της ελληνικής αντιπροσωπείας Κορίνα Βαληράκη μας παραχώρησε για δοκιμή το εξηλεκτρισμένο Peugeot 308 HYBRID 180 e-EAT8.

Αρχικά  χαζεύεις την τρίτη γενιά του Peugeot 308 από όποια μεριά και αν την  κοιτάξεις,καθώς είναι γεμάτη με μύες. Βέβαια το μπροστινό και το πίσω μέρος είναι τα σημεία που σε κάνουν να αναφωνήσεις «αμαξάρα». Μπροστά  ξεχωρίζουν το μακρύ καπό, τα επιθετικά στενά φωτιστικά σώματα, τεχνολογίας LED Matrix που ενσωματώνονται αρμονικά με την μεγάλη  τριγωνική κυψελωτή μάσκα ψυγείου.

Η συνέχεια στο star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags