Facebook Pixel Δεν μπορείτε να φανταστείτε που δοκιμάζουν τα φώτα της BMW
Άλλα Σπορ
| 2023-06-07 11:10:00

Δεν μπορείτε να φανταστείτε που δοκιμάζουν τα φώτα της BMW - Η νέα υπερσύγχρονη εγκτάσταση της BMW

Sportdog Team
Δεν μπορείτε να φανταστείτε που δοκιμάζουν τα φώτα της BMW - Η νέα υπερσύγχρονη εγκτάσταση της BMW

Το BMW Group έχει πλέον στη διάθεσή του μία νέα εγκατάσταση για τη δοκιμή προβολέων και συστημάτων εξωτερικού φωτισμού των νέων μοντέλων του. Το νέο Light Channel Next, που κατασκευάστηκε σε μια πρώην αποθήκη εξαρτημάτων στο Unterschleißheim κοντά στο Μόναχο, είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις του είδους στον κόσμο.

Επιτρέπει στους σχεδιαστές και τους υπεύθυνους εξέλιξης να αναλύουν και να βελτιστοποιούν όλα τα εξαρτήματα των φώτων του οχήματος μέσω ακριβούς προσομοίωσης διαφορετικών σεναρίων σε πραγματικά μοντέλα. Εκτός από τα διαφορετικά υπόβαθρα, εκεί μπορούν επίσης να αναπαραχθούν ρεαλιστικά οι συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας.

Στη νέα εγκατάσταση, οι υπεύθυνοι εξέλιξης ασχολούνται κυρίως με την ενσωμάτωση εξαιρετικά προσαρμοζόμενων προβολέων, οι οποίοι εγγυώνται αξιόπιστο φωτισμό του δρόμου και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και μία ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης. Όμως, πέρα από σημαντικός παράγοντας οδικής ασφάλειας, τα φώτα είναι επίσης ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στοιχείο για τα αυτοκίνητα του BMW Group.

Η συνέχεια στο star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags