Facebook Pixel Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Volvo EX30 σε τιμή - έκπληξη
Άλλα Σπορ
| 2023-06-08 10:28:00

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Volvo EX30 σε τιμή-έκπληξη!

Sportdog Team
Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Volvo EX30 σε τιμή-έκπληξη!

Ως ένα μικρό SUV που ενσωματώνει μεγάλες καινοτομίες της Volvo, το νέο  αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 σχεδιάστηκε για να είναι τόσο ασφαλές όσο θα περιμένατε  Το EX30 παρουσιάστηκε σήμερα σε όλο τον κόσμο από το Μιλάνο της Ιταλίας και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με την προσαρμοστική εμπειρία χρήστη με μία και μόνο οθόνη, τις ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google και την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος infotainment, αποτελούν στο σύνολό τους σήμα κατατεθέν του αυθεντικού design της Volvo.Το EX30 είναι επίσης έτοιμο για τη λήψη ασύρματων (over the air) ενημερώσεων λογισμικού που θα το κάνουν καλύτερο με την πάροδο του χρόνου.

Μιλώντας για τεχνολογία αιχμής: το Volvo EX30 είναι το πρώτο  αυτοκίνητο που περιλαμβάνει μια νέα γενιά του δημοφιλούς Park Pilot Assist. Μπορεί να χειριστεί χώρους στάθμευσης κάθε τύπου, σε παράλληλη, καμπυλωτή, κάθετη και διαγώνια («ψαροκόκαλο») διάταξη, καθιστώντας πανεύκολη τη στάθμευση σε περιορισμένους χώρους.

Η συνέχεια ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags