Facebook Pixel «Δεν με πλήρωναν στον ΠΑΟΚ, μπορούσα να φύγω»
| 2013-02-12 21:02:00

«Δεν με πλήρωναν στον ΠΑΟΚ, μπορούσα να φύγω»

«Δεν με πλήρωναν στον ΠΑΟΚ, μπορούσα να φύγω»

Στις δηλώσεις των υπευθύνων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε ο Ντόνι ΜακΓκραθ με γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση...

"Δεν θα έπρεπε κανείς να πιστεύει ο,τιδήποτε βγαίνει στα media από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ή από απληροφόρητους ρεπόρτερ. Είχα το δικαίωμα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, δεν είχα πληρωθεί τους μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, δεν είχα πληρωθεί μία τελευταία αμοιβή η οποία ξεκάθαρα αναφέρεται στο συμβόλαιό μου και ο ατζέντης μου δεν έχει πληρωθεί την αμοιβή του που έπρεπε να την είχε λάβει από την αρχή της σεζόν.

Ελαβα τον μισθό Δεκεμβρίου ο οποίος ήταν ο 10ος στο χρονοδιάγραμμα μόλις μία εβδομάδα στον Φεβρουάριο. Το συμβόλαιό μου αναφέρει καθαρά ότι είμαι ελεύθερος να φύγω από το σύλλογο αν περάσουν 15 μέρες από έναν μισθό που δεν μου έχει πληρωθεί. Οι μισθοί Ιανουρίου και Φεβρουαρίου είναι ακόμη απλήρωτοι. Πληρωνόμουν εξαιρετικά αργά σε όλη την χρονιά με τις προηγούμενες προγραμματισμένες πληρωμές μου συνήθως να μου καταβάλλονται περίπου δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Ο καθένας γνωρίζει την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά εγώ έμεινα και πάλεψα για τον ΠΑΟΚ ακόμη και όταν δεχόμουν άλλες προτάσεις και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα με σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές και απλήρωτους μισθούς. Ακόμη και με όλα αυτά όταν δέχτηκα την προσφορά της Ζαλγκίρις, έκανα στον ΠΑΟΚ πολλές διαφορετικές προτάσεις αλλά υπήρχε απροθυμία να μιλήσουν περισσότερο μαζί μου ενώ εγώ ήμουν διαθέσιμος. Επίσης ας μην ξεχνάμε δύο χρονια πριν όταν τραυματίστηκα στον ΠΑΟΚ ότι δεν μου πλήρωσαν περισσότερα από 60.000 δολάρια από το συμβόλαιο εκείνης της περιόδου ενώ μου υποσχέθηκαν και ένα ψεύτικο συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Διοχεύτεσαν ψευδείς πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν μια διαφορετική εικόνα της κατάστασης.

Μόλις τώρα μου πρότειναν να με πληρώσουν αφού εγώ έχω ήδη έχει τελειώσει την συμφωνία μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ εξαιτίας της απροθυμίας τους να τηρήσουν το συμβόλαιο και της απροθυμίας τους να κάνουμε μια συμφωνία για την αποχώρησή μου. Τώρα κακόβουλα με κρατάνε μακριά από μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή μου μόνο για να μπορούν να σώσουν την εικόνα τους μπροστά στους οπαδούς και τα media. Aυτή είναι η αλήθεια. Δεν έχω κανένα λόγο να πω κάτι διαφορετικό. Δεν θα έφευγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ αν το συμβόλαιό μου δεν είχε παραβιαστεί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags