Facebook Pixel Κι Ολυμπιακός τι είναι, ρε Χάινς;
| 2013-07-13 21:10:00

Κι Ολυμπιακός τι είναι, ρε Χάινς;

Κι Ολυμπιακός τι είναι, ρε Χάινς;

"Πάντα ήθελα να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα", δήλωσε ο Αμερικανός άσος για την ΤΣΣΚΑ!
 

Μπορεί ο Κάιλ Χάινς να κατέκτησε δύο σερί Ευρωλίγκες με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δήλωσε ότι με τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να έρθει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

"Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά μου ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Μόσχα είναι μία μπασκετική πόλη. Ήρθε αρκετός κόσμος στη εκδήλωση, είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά", είπε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδος του:

"Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεπώς ο στόχος είναι μόνο οι νίκες. Γνωρίζω πως τις τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη τα πράγματα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αλλά φέτος έχει σχεδιαστεί μία μεγάλη ομάδα, έχω συναντηθεί με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ενώ παρέμειναν όλοι οι ηγέτες της. Επομένως τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags