Facebook Pixel Μπατίστ: Άντε... τελειώνετε! (VIDEO)
| 2013-08-15 08:10:00

Μπατίστ: Άντε... τελειώνετε! (VIDEO)

Μπατίστ: Άντε... τελειώνετε! (VIDEO)

Δεν κρατιέται ο Μπατίστ! Έφτασε τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και ανυπομονεί να βάλει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τι είπε για Διαμαντίδη και τι μήνυμα έστειλε στους συμπαίκτες του.  

"Χαίρομαι ειλικρινά που είμαι και πάλι εδώ, γιατί είναι οικεία, είναι σαν στο σπίτι μου. Όλα, ο κόσμος, η ομάδα, η χώρα, πάντα ήταν δεύτερο σπίτι για μένα, οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να αποφασίσω ότι θέλω να επιστρέψω εδώ. Δεν μετανιώνω για ότι έγινε, για ένα λόγο: Ότι έγινε ανήκει στο παρελθόν και με ξέρετε... Εγώ ζω για το παρόν, για το μέλλον. Αυτά θέλω να ζήσω τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του", δήλωσε αρχικά κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". 

Ερωτηθείς για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: "Πάντα ανυπομονώ να συναντήσω το Δημήτρη, να παίξω μαζί του. Είναι ένας παίκτης που κάνει όποιον παίζει δίπλα του καλύτερο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες με τους οποίους ανυπομονώ να παίξω, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είμαι χαρούμενος που θα παίξω δίπλα τους και τους οποίους σέβομαι και θέλω να τους συναντήσω.

Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε τη δουλειά όλοι μαζί, ή σχεδόν όλοι, γιατί υπάρχει και το Ευρωμπάσκετ. Και γνωρίζουμε όλοι πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη ως την τελευταία μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Όσο για τους στόχους του Παναθηναϊκού; "Ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να αλλάξουν. Πάντα στοχεύει ψηλά, πάντα θέλει τίτλους. Δεν είναι όμως κάτι εύκολο. Είναι κάτι που δύσκολα το κατακτάς, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Το μήνυμα που στέλνει στους συμπαίκτες του; "Άντε... Τελειώνετε! Ελάτε! Είμαι ο πρώτος που ήρθα και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να συναντήσω τους συμπαίκτες μου. Θα τακτοποιηθώ, θα ηρεμήσω λίγο και μετά θα βάλω τα παπούτσια μου και απλά θα το απολαύσω...".




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags