Facebook Pixel Φωτιές με Διαμαντίδη, αλήθειες με Χάινς-Ντάνστον!
| 2013-11-02 13:30:00

Φωτιές με Διαμαντίδη, αλήθειες με Χάινς-Ντάνστον!

Φωτιές με Διαμαντίδη, αλήθειες με Χάινς-Ντάνστον!

Ο Λο προκάλεσε πολλά σχόλια με όσα φέρεται να δήλωσε για τον Διαμαντίδη, αλλά ο σκύλος αποδεικνύει ότι ο Αμερικανός έχει μπασκετικό μάτι και λέει μεγάλες αλήθειες!

Πέτυχε 19 πόντους με 7/9 δίποντα και 5/5 βολές. Είχε 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 3 τάπες. Συνολικά 33 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας. Πρόκειται φυσικά για τον Μπράιαντ Ντάνστον κα που ήδη έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να ξεχνούν τον Κάιλ Χάινς. 

Πριν από λίγες μέρες ο Έισι Λο έδωσε μια συνέντευξη που είπε πολλές αλήθειες και οι περισσότερες προβλήθηκαν αρκετά. Μία, όμως, πέρασε στα ψιλά. Η ερώτηση ήταν η εξής: Πιστεύεις πως ο Dunston μπορεί να καλύψει το κενό του Kyle;

Τι απάντησε ο Αμερικανός; Ιδού... "Σαφώς. Πιστεύω πως ο ίδιος θα είναι η έκπληξη της φετινής Euroleague. Έχει πολλά κοινά με τον Hines αλλά είναι και αρκετά ψηλότερος. Θα κάνει τρομερή δουλειά. Θα γίνει ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Παίζει πολύ σκληρά και έχει πολύ μεγάλο κίνητρο".

Ο Λο, δηλαδή, είπε τα αυτονόητα κι αυτό που ήξεραν από το καλοκαίρι όλοι οι μπασκετικοί. Ο Ντάνσον μπασκετικά είναι καλύτερος παίκτης από τον Χάινς. Το πακέτο είναι καλύτερο. Αυτό είναι δεδομένο. Το ερώτημα ήταν για το πώς θα κολλούσε με την ομάδα κι αν θα είχε την ίδια προσαρμογή με τον νυν παίκτη της ΤΣΣΚΑ. Δυο μήνες μετά έχει αρχίσει να γίνεται ένας από τους αγαπημένους των οπαδών του Ολυμπιακού. Χρειάστηκε λιγότερο χρόνο προσαρμογής από τον Χάινς και, φυσικά, πιο δύσκολες συνθήκες, μιας και ο προκάτοχός του ήρθε στον Ολυμπιακό όταν ο πήχης ήταν πολύ χαμηλότερα.
  
Ο Λο είπε και κάτι άλλο για τον Χάινς: "Ήθελε ένα καλό συμβόλαιο. Πόσα τέτοια μπορεί να πάρει ένας παίχτης στην καριέρα του; Δεν ήμουν στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα, αλλά πιστεύω πως εν τέλει γι΄ αυτό έφυγε. Για ένα καλό συμβόλαιο". 

Και φυσικά, τα λόγια του Λο αποτελούν μια διαχρονική αλήθεια. Ότι δηλαδή οι παίκτες πάνω απ΄ όλα είναι επαγγελματίες και κοιτάζουν κυρίως την τσέπη τους. Την υγεία και την πρόοδο ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η διοίκησή του. Και στην προκειμένη περίπτωση οι Αγγελόπουλοι που είτε έχασαν παίκτες, είτε προπονητές (Ίβκοβιτς), βρήκαν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν και το ...καράβι να μη χάσει τον προσανατολισμό του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags