Facebook Pixel Μ. Λεάνης: Από τη φιέστα στο μέλλον
| 2015-05-06 16:18:00

Μ. Λεάνης: Από τη φιέστα στο μέλλον

Μ. Λεάνης: Από τη φιέστα στο μέλλον

O Ολυμπιακός το πήρε και φέτος, το πανηγύρισε, μα τώρα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα του.

Δίκαια το κατέκτησε κι αυτό το πρωτάθλημα, αλλά η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Για την ακρίβεια, τώρα είναι που αρχίζει. Οι απαιτήσεις είναι πολλές. Πάντα είναι. Ο κόσμος θέλει να δει και καλή μπάλα κι ακόμη καλύτερη πορεία στη Ευρώπη.

 

Φέτος υπήρχαν και καλές, και κακές στιγμές. Δεν υπάρχει ποτέ περιθώριο για να χαλαρώσεις. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν όλοι. Μπροστά υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη όπου ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και πρέπει να πάρει κι αυτόν τον τίτλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Υπήρξαν κενά και ανορθογραφίες στην ομάδα του Πειραιά που χρειάζονται διόρθωση. Καλή είναι η φιέστα, αλλά στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να μείνουν σε αυτή. Προφανώς και δεν θα το κάνουν. Το βλέμμα είναι στο μέλλον. Στην επόμενη χρονιά που θα είναι απαιτητική όπως είναι όλες στον Ολυμπιακό, αλλά και σε κάθε μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν παίκτες για να βασιστείς πάνω τους, αλλά και θέσεις που χρειάζεται να καλυφθούν με μεταγραφές.

 

Οι εκκρεμότητες που προκύπτουν δεν είναι και λίγες και η δουλειά που απαιτείται είναι μεγάλη. Κινήσεις ασφαλώς κι έχουν γίνει, αλλά θα χρειαστούν κι άλλες. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για τον Ολυμπιακό. Του χρόνου επιστρέφει και η ΑΕΚ και η πίεση θα αυξηθεί. Το πρόβλημα το έχει πάντα εκείνος που είναι πρωταθλητής. Αυτόν πιέζουν, από αυτόν θέλουν να πάρουν τα σκήπτρα. Ο Ολυμπιακός τα έχει καταφέρει σχεδόν τέλεια αυτά τα 18 χρόνια. Εχει πάρει 16 πρωταθλήματα δείχνοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Κάθε φορά όμως θα πρέπει να το επαναλαμβάνει ώστε να ικανοποιεί τον κόσμο του. Σε τέτοιο επίπεδο η αποτυχία χτυπάει πιο πολύ από την ίδια την επιτυχία. Είναι και θέμα συνήθειας και πώς τη συντηρείς ή την αλλάζεις...

 

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags