Facebook Pixel Την έριξε την μπόμπα ο Βεζένκοφ!
| 2015-05-26 09:15:00

Την έριξε την μπόμπα ο Βεζένκοφ!

Την έριξε την μπόμπα ο Βεζένκοφ!

Ποιος Παναθηναϊκός, ποια Μπαρτσελόνα και ποιο NBA; Το μεγάλο αστέρι του Άρη αποκάλυψε, για πρώτη φορά, πού είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του!

Είναι μεγάλο ταλέντο, έχει κάνει σούπερ χρονιά με τον Άρη και δικαίως αποτελεί το πιο "καυτό" μεταγραφικό όνομα της ελληνικής αγοράς.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, η περίπτωση του οποίου απασχολεί πολλές ομάδες και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν εδώ και πολύ καιρό.

Έχει γραφτεί για ενδιαφέρον από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό (το οποίο, πάντως, έχει διαψευστεί από τους Πράσινους), από την Ευρώπη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονο "φλερτ" της Μπαρτσελόνα, αλλά και από το ΝΒΑ.

Ωστόσο, κανένας από τους παραπάνω δεν αναμένεται να είναι ο άμεσος προορισμός του νεαρού άσου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις του παίκτη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στην ουσία απέκλεισε το ΝΒΑ (παραδεχόμενος ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος) και ξεκαθάρισε ότι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στον Άρη!

Άρης είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου", είπε το μεγάλο αστέρι των "κιτρινων" τονίζοντας, για πρώτη φορά, πως "τον πρώτο λόγο τον έχει η Ευρώπη, αλλά πιο πολύ ο Άρης", ενώ επεσήμανε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με το νέο αφεντικό της ομάδας, Νίκο Λάσκαρη.

"Ξέρω κι εγώ ο ίδιος ότι δεν είμαι έτοιμος για το ΝΒΑ. Ωστόσο, αν υπάρξει ομάδα που θέλει να διαλέξει στα ντραφτ θα συζητήσω μαζί της. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση. Πρώτο λόγο έχει η Ευρώπη, αλλά πιο πολύ ο Άρης. Ο Άρης είναι το σπίτι μου, η οικογένεια μου. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγω να ξέρετε, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα μιλήσω με τον κύριο Λάσκαρη, τον κύριο Αρβανίτη και θα αποφασίσουμε πιο είναι το καλύτερο και για μένα και για τον Άρη", δήλωσε, μέσα σε άλλα, ο Βεζένκοφ στο "Yellow Radio 92,8".

Αυτό που προκύπτει ρεπορταζιακά, για το μέλλον του Βεζένκοφ, είναι ότι ο παίκτης επιθυμεί να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στον Άρη. Να δουλέψει σκληρά, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη, να βελτιωθεί και του χρόνου να δοκιμάσει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Είτε σε κάποια μεγάλη ελληνική ή ευρωπαϊκή ομάδα, είτε απευθείας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags