Facebook Pixel Μαρτυράει πολλά η αντίδραση Μπουρούση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2016-04-20 10:45:00

Μαρτυράει πολλά η αντίδραση Μπουρούση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρτυράει πολλά η αντίδραση Μπουρούση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήταν μόνο η αγκαλιά του Γιαννακόπουλου και οι selfies με οπαδούς του Παναθηναϊκού που δείχνoυν ότι πλέον έχει φτιάξει το κλίμα ανάμεσα στον Έλληνα σέντερ και το Τριφύλλι.

Είναι προφανές από χθες το βράδυ ότι το κλίμα για τον Γιάννη Μπουρούση έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό δε διαπιστώθηκε μόνο από την αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, ή τις selfies που έβγαλε ο Έλληνας σέντερ με φίλους του Τριφυλλιού.

Είχε διαφανεί και πολύ νωρίτερα, μέσα στο παρκέ, όταν ο παίκτης δεν αντέδρασε ούτε μια φορά στις έντονες αποδοκιμασίες τις κερκίδας, ενώ πολλές φορές δεν πανηγύριζε καν τα σημαντικά καλάθια που πετύχαινε σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Η πιο χαρακτηριστική, μάλιστα, αντίδραση του Γιάννη Μπουρούση ήταν μετά το τρίποντο-μαχαιριά που πέτυχε δυόμισι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα στέλνοντας τη διαφορά στο +10 και στην ουσία την ομάδα του στο Φάιναλ Φορ. Σε ...άλλες εποχές δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Έλληνα σέντερ να μην πανηγύριζε ένα τόσο μεγάλο και κρίσιμο καλάθι.

Ωστόσο, τώρα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο (μετά το 7:08), ο άσος της Λαμποράλ Κούτσα δεν έκανε το παραμικρό, κατέβασε το κεφάλι και γύρισε σα να μη συνέβαινε τίποτα στη ρακέτα της ομάδας του, αν και μέσα του ήξερε ότι με αυτό το τρίποντο το ματς είχε τελειώσει... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags