Facebook Pixel Τρελή δήλωση Χάκετ: "Θα τους φέρω παγωτό..."
| 2016-07-05 19:24:00

Τρελή δήλωση Χάκετ: "Θα τους φέρω παγωτό..."

Τρελή δήλωση Χάκετ: "Θα τους φέρω παγωτό..."

Διαβάστε τη φοβερή ατάκα που "πέταξε" ο Ντάνιελ Χάκετ και σε ποιος αναφέρθηκε...

Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντένιελ Χάκετ, μίλησε στην ιστοσελίδα "Eurohoops" για τη νέα σεζόν της Ευρωλίγκα καθώς και για το Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεταυ αυτές τις μέρες και στο οποίο λαμ΄βανει μέρος με την εθνική του ομάδα.

Μάλιστα, ο διεθνής παίκτης δήλωσε χαριτολογώντας πως αν η Ιταλία τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα των επίσης "ερυθρόλευκων" Μάντζαρη, Αγραβάνη, Παπαπέτρου και Αθηναϊου στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, τότε θα τους φέρει... 2 κιλά παγωτό πριν από το παιχνίδι!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ντάνιελ Χάκετ:

 

"Η Ευρωλίγκα πάντα θα είναι το τοπ επίπεδο για όσους συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη. Ο Ροντρίγκεθ, ο Ντιλέινι, ο Σατοράνσκι, όλοι αυτοί οι παίκτες υπογράφουν τώρα στο ΝΒΑ. Αποδεικνύεται πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Περιμένω να ζήσω το νέο φορμάτ στην Ευρωλίγκα. Θα έχουμε τις 16 καλύτερες ομάδες, θα είναι συναρπαστικό. Ελπίζω πως ο Ολυμπιακός θα είναι στο φάιναλ φορ! Θέλουμε να προχωρήσουμε και να πάρουμε τον τίτλο, δεν παίζουμε για να χάσουμε".

"Αν αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα σε νοκ άουτ ματς, θα τους φέρω 2 κιλά παγωτό το βράδυ πριν το παιχνίδι! Όχι, στα σοβαρά τους συνάντησα πριν δύο μέρες. Τον Μάντζαρη, τον Αγραβάνη, τον Παπαπέτρου, τον Αθηναίου. Είτε τους βρούμε στον ημιτελικό, είστε στον τελικό θα έχει πλάκα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags