Facebook Pixel Δεν... κρατιέται ο Πατ!
| 2016-08-05 18:55:00

Δεν... κρατιέται ο Πατ!

Δεν... κρατιέται ο Πατ!

Ο Πατ Καλάθης είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό και δεν το κρύβει...

Ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Πατ Καλάθης. Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά στο ΟΑΚΑ μπροστά στους φίλους του Τριφυλλιού και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Φυσικά, στην επιστροφή του θα βρει και τον αδερφό του, Νικ, για τον οποίο αποκάλυψε ότι ήδη έχει αρχίσει να τον βάζει στο κλίμα της ομάδας. Τέλος, τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του και να ικανοποιήσει τη "δίψα" των οπαδών για διακρίσεις.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Πατ Καλάθη:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με φανταστικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο ΟΑΚΑ και να παίξω με αυτή την καυτή ατμόσφαιρα. Επίσης, περιμένω με ανυπομονησία να παίξω μαζί με τον αδερφό μου, τον Νικ, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να με βάζει στο κλίμα!».

Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με πολύ ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες!

Υπόσχομαι πως από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της! Όσο κι αν παίζω, όπου κι αν παίζω, μοναδικό μου μέλημα είναι να βοηθάω όσο μπορώ! Ξέρω πόσο διψάνε οι οπαδοί για διάκριση, το ίδιο και εγώ, συνεπώς πάμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να πετύχουμε!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags