Facebook Pixel Ο Μενσά Μπονσού στους Σπερς!
| 2016-10-15 15:14:00

Ο Μενσά Μπονσού στους Σπερς!

Ο Μενσά Μπονσού στους Σπερς!

Η καριέρα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ πήρε μια απροσδόκητη στροφή!

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού θα συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στην ομάδα του Σαν Αντόνιο, εκτελώντας χρέη σκάουτερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βρετανός.

Ο 33χρονος πρώην σέντερ της ΑΕΚ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι από δω και στο εξής θα εκτελεί χρέη σκάουτερ στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, αφήνοντας οριστικά πίσω του την καριέρα του ως παίκτη.

Ο Βρετανός την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕK είχε βρεθεί θετικός στη χρήση απαγορευμένης ουσίας και του επιβλήθηκε ποινή 2ετούς αποκλεισμού, ωστόσο, δεν θα επιστρέψει ξανά στα παρκέ, αλλά θα υπηρετήσει το μπάσκετ από άλλο πόστο στους Σπερς.

«Όταν ξαφνικά πέφτει στην αγκαλιά σου μία τέτοια πρόταση από έναν οργανισμό, όπως αυτόν των Σπερς, πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία και αυτό έκανα! Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να επιστρέψω στα παρκέ, αλλά ξαφνικά έλαβα αυτό το τηλεφώνημα και το θεώρησα σημάδι από τον Θεό. Είδα τα πράγματα από μία άλλη γωνία και μπορώ να πω ότι, πλέον, θα προσπαθώ να επηρεάσω το μπάσκετ έξω από το παρκέ και όχι μέσα από αυτό», δήλωσε σχετικά ο Μενσά-Μπονσού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags