Facebook Pixel Ο Σάββας Θεοδωρίδης... προειδοποιεί!
| 2016-11-05 09:01:00

Ο Σάββας Θεοδωρίδης... προειδοποιεί!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης... προειδοποιεί!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνέντευξη του στο "ΦΩΣ" επέστησε την προσοχή των παικτών, τονίζοντας "να μην νομίζουν ότι θα βρουν έναν Παναθηναϊκό σαν και αυτόν που είδαν στην τηλεόραση με τη Σταντάρ"!

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Επειδή ο Παναθηναϊκός έχασε με 0-3, εμείς οι παλιοί τώρα, πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα και ειδικά τους ξένους, να περιμένουν έναν εντελώς διαφορετικό Παναθηναϊκό! Να μην νομίζουν ότι θα βρουν έναν Παναθηναϊκό σαν και αυτόν που είδαν στην τηλεόραση με τη Σταντάρ. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου δεκαετίες στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και ξέρω. Δεν έχει καμία σχέση αυτό το ματς με το προηγούμενο. Θέλω να προετοιμάσω τους παίκτες μας και τον κόσμο ότι αυτό θα είναι το δυσκολότερο ίσως ματς που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα».

Για τον Σιδηρόπουλο: «Το πιστεύω απόλυτα ότι ο κύριος Σιδηρόπουλος θα κάνει αύριο ρεσιτάλ διαιτησίας για να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής».

Για τη διαιτησία: «Το παραμύθι με τη διαιτησία πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Τόσα χαστούκια στην Ευρώπη απανωτά τα τελευταία χρόνια, έχουν ξεχάσει πότε νίκησαν για τελευταία φορά με ξένες ομάδες, ακόμα και ανύπαρκτες ξένες ομάδες, με ξένους διαιτητές, εκεί τι έχουν να πουν; Οι Έλληνες διαιτητές τούς φταίνε και εκεί; Να αφήσουν ήσυχους του Έλληνες διαιτητές, πολύ κακό τούς έχουν κάνει με τη λάσπη. Να σταματήσουν να τους προσβάλλουν για να δικαιολογούν την ανεπάρκεια των ομάδων τους απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τα προγνωστικά του: «Ποτέ δεν λέω τέτοια πριν από αγώνες. Πιστεύω όμως πολύ στην ομάδα μας. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό ως ομάδα. Όπως και όλες τις ελληνικές ομάδες. Του διαβεβαιώνω ότι στα αποδυτήρια θα είναι "μοναστήρι". Όπως πάντα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags