Facebook Pixel Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Τζέιμς - Μάγκικο σχόλιο για το ρατσιστικό παραλήρημα γνωστού προέδρου!
| 2017-06-15 22:07:00

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Τζέιμς - Μάγκικο σχόλιο για το ρατσιστικό παραλήρημα γνωστού προέδρου!

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο Τζέιμς - Μάγκικο σχόλιο για το ρατσιστικό παραλήρημα γνωστού προέδρου!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι... σχεδόν όλη μέρα στο twitter και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις τραγικές, ρατσιστικές δηλώσεις του προέδρου της Λιέτουβος Ρίτας.

Ο ισχυρός άνδρας της λιθουανικής ομάδας, Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, λέγοντας πως σε κάθε ομάδα δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από δύο μαύροι παίκτες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του άσου του Παναθηναϊκού.

«Πάντα κρατούσαμε μία στάση και λέγαμε πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι από δύο μαύροι στην ομάδα. Αυτό που έγινε είναι ότι ο κόουτς Τόμας Πατσέσας αρέσκεται στο να παίζει με μαύρους -να τους ελέγχει, να τους εκπαιδεύει- και καταλήξαμε να παίζουμε με τέσσερις παίκτες που ήταν μαύροι. Ξαφνικά, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν -πως να το πω- ένα είδος συμμορίας.

Δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα. Όχι περισσότεροι από δύο μαύρους: μπορώ να το πω με τα 23 χρόνια εμπειρίας μου στη δουλειά. Οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν περισσότερους από δύο μαύρους γιατί τότε αρχίζουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα», ήταν τα λόγια του Βαϊνάουσκας, με τον Μάικ Τζέιμς να του απαντάει στο twitter:

«Απλά κλόουν. Άνθρωποι σαν αυτόν δεν θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να διοικούν ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags