Facebook Pixel Ντεμπούτο Βούκοβιτς και απουσίες από την αποστολή του Χάσι!
| 2017-07-18 22:11:00

Ντεμπούτο Βούκοβιτς και απουσίες από την αποστολή του Χάσι!

Ντεμπούτο Βούκοβιτς και απουσίες από την αποστολή του Χάσι!

Σημαντικές απουσίες υπάρχουν στην αποστολή για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Σημαντικές απουσίες υπάρχουν στην αποστολή για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο τελευταίο τεστ κόντρα στους Αρκάδες στο Γ. Καραϊσκάκης, πριν το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο, ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα, δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Αστέρα οι τραυματίες Ρέτσος, Μποτία, Ταχτσίδης, Μπεν που προπονήθηκαν ατομικά, αλλά και ο ο Ανδρούτσος που υπέστη μία ελαφριά κάκωση έσω πλάγιο του δεξιού του γόνατος και θα προφυλαχθεί τις επόμενες ημέρες.

Στο αυριανό ματς, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Εμενίκε, Οφόε και Καρσελά.

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Καρσελά, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρομαό, Βούκοβιτς, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάρτινς, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Σκαφίδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags