Facebook Pixel Περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη... "Τζίφος" το χτεσινό ΔΣ
| 2017-07-28 10:29:00

Περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη... "Τζίφος" το χτεσινό ΔΣ

Περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη... "Τζίφος" το χτεσινό ΔΣ

Στο Δ.Σ. του Άρη, που πραγματοποιήθηκε εχθές, δεν διευκρινίστηκε το πότε ακριβώς θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ προκειμένου η ομάδα να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση.

Τα χρονικά περιθώρια πιέζουν ασφυκτικά τον Αρη και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση και να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ, ώστε η ομάδα να διευθετήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από την περσινή σεζόν και στην συνέχεια να μπορέσει να ξεκινήσει το "κτίσιμο" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο χθεσινό Δ.Σ. υπήρχε η αίσθηση ότι ο Νίκος Λάσκαρης θα παρουσίαζε στους συνεργάτες του τις συμφωνίες που έχουν επιτευχτεί και τους χορηγούς οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να χρηματοδοτήσουν την εταιρεία, κάτι όμως που δεν συνέβη. Το πότε θα μπούνε χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις παραμένει άγνωστο, γεγονός που δυσχεραίνει περαιτέρω την κατάσταση.

Μέχρι το τέλος του μήνα -όπως δεσμεύτηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ-, πρέπει να βρεθεί τρόπος να εισρεύσει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ΚΑΕ και να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags