Facebook Pixel Παππάς για Μπουρούση: «Κάθε δύο μέρες τσακωνόμασταν, γράψτε ό,τι θέλετε – Πονάω αλλά δεν θα πάω στην Κίνα…»!
| 2017-08-24 23:45:00

Παππάς για Μπουρούση: «Κάθε δύο μέρες τσακωνόμασταν, γράψτε ό,τι θέλετε – Πονάω αλλά δεν θα πάω στην Κίνα…»!

Παππάς για Μπουρούση: «Κάθε δύο μέρες τσακωνόμασταν, γράψτε ό,τι θέλετε – Πονάω αλλά δεν θα πάω στην Κίνα…»!

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για το σοβαρό επεισόδιο με τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ έκανε και… πλάκα σχετικά με τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση και την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ.

Ο Νίκος Παππάς, μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιταλία στο οποίο δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τοποθετήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση πριν από τρεις ημέρες στο ξενοδοχείο της Εθνικής Ανδρών και τόνισε πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

«Με τον Γιάννη (Μπουρούση) τσακωνόμαστε όλη τη χρονιά, όπως έγινε πριν από τρεις ημέρες. Αλλά μετά πηγαίναμε για φαγητό. Δεν θέλω να σας τα χαλάσω, γράψτε ό,τι θέλετε. Μια χαρά είμαστε στην ομάδα. Καλοκαίρι είναι, ας γράφουν κανένα θέμα. Πιστέψτε με όμως, είναι μια χαρά τα πράγματα στην ομάδα», ανέφερε σχετικά.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης από την αποψινή αναμέτρηση, αλλά θα τον κρατήσει κι από αυτή απέναντι στη Σερβία (25/8, 21:00), απάντησε με χιούμορ πως "μην αγχώνεστε, δεν θα πάω στην Κίνα για εξετάσεις. Θα μείνω εδώ".

Κάνοντας πλάκα για το ταξίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κίνα, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τις τελευταίες ημέρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags