Facebook Pixel Ο Μίσσας παραδέχτηκε οτι υπήρξε θέμα
| 2017-08-25 00:41:00

Ο Μίσσας παραδέχτηκε οτι υπήρξε θέμα

Ο Μίσσας παραδέχτηκε οτι υπήρξε θέμα

Μετά το ματς με την Ιταλία ο Κώστας Μίσσας τόνισε πως η Εθνική έλυσε κάποια θέματα γιατί πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι σχέσεις μέσα στην ομάδα... 

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Άλλη εικόνα σήμερα, αυτή που θέλουμε να βλέπουμε. Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση στην πρωινη προπόνηση. Λύσαμε κάποια πράγματα γιατί για μένα το πιο σημαντικό είναι οι σχέσεις και μετά πρέπει να περάσεις στο αγωνιστικό. Αυτό πρέπει να είναι η βάση για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, είχαμε κάποιο θέμα στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλύτερη συγκέντρωση στις επιλογές της επίθεσης και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε. Πολλές φορές μπορεί να κατεβάζουμε το σχήμα και να μας βγαίνει αλλαγή στα pick n roll και στα off ball screens και αυτό πρέπει να έχει διάρκεια. Αλλο σημαντικό στοιχείο το 42% στα τρίποντα. Αν αυτή η ομάδα έχει τέτοια ποσοστά αλλάζει λογική και έχουμε πολλές μπάλες τις οποίες γεμίζουμε, είτε Μπουρούση είτε Πρίντεζη. Είχαμε καλό spacing και βάλαμε κάποια σημαντικά σουτ. Προχωράμε με αυτή τη λογική, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έγινε κάτι. Να χρησιμοποιήσουμε τα καλά και τα κακά στοιχεία. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Αν δεν έχεις αυτό το πράγμα δεν μπορείς να προχωρήσεις»

Για την απώλεια της διαφοράς στο τέλος: «Έχουμε ένα πρόβλημα με την απώλεια της διαφοράς. Φρεσκάραμε την ομάδα, κάτι που αφορά το κομμάτι της συντήρησης, αφού κάποιοι παίκτες παίρνουν πολλές προσπάθειες. Οι υπόλοιποι παίκτες κάνουν δουλειά στην άμυνα, βοηθούν στα κενά διαστήματα για να παίρνουμε τις αποραίτητες ανάσες. Η διαφορά χάνεται από την άμυνα και όχι από την επίθεση»

Για τη θέση του σέντερ και το αν θα είναι στο Eurobasket o Αγραβάνης: «Ο Αγραβάνης έχει μια λογική πίεσης για να κάνει αυτό που πρέπει. Μπορεί να παίξει στο «4» και «5». Είναι σημαντικό να έχεις τέτοιον παίκτη. Αύριο το βράδυ θα σας πω αν ο Αγραβάνης θα είναι στο Eurobasket»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags