Facebook Pixel Το παραδέχτηκε ο Πρίντεζης - Τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική;
| 2017-09-02 19:31:00

Το παραδέχτηκε ο Πρίντεζης - Τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική;

Το παραδέχτηκε ο Πρίντεζης - Τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική;

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχτηκε τα λάθη της Εθνικής στο ματς με τους Γάλλους και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η ομάδα εν όψει της συνέχειας.

«Όπως έχω πει, αν δεν έχεις διάρκεια, δεν έχεις πιθανότητες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συνεχίζοντας, ρωτήθηκε για το γεγονός πως η κακή απόδοση φάνηκε από νωρίς: «Ενώ στις πρώτες τρεις άμυνες μπήκαμε δυνατά, μετά τους αφήσαμε να τρέξουν και να βρουν ρυθμό. Εχουν ταλέντο. Θα δούμε στο βίντεο τι έφταιξε και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Όσον αφορά στο χαμηλό σχήμα με εκείνον και τον Αντετοκούνμπο, τόνισε: «Ήταν ένα σχήμα ανάγκης. Ήθελε ο κόουτς να πιέσουμε παραπάνω. Αντιδράσαμε, αλλά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπορείς να την γυρίσεις απέναντι σε μία ομάδα με την ποιότητα της Γαλλίας».

«Πέρα από την ήττα, δείξαμε κάποια σημάδια χαρακτήρα. Συσπειρωθήκαμε, αντιδράσαμε, αλλά τα στοιχεία που δείξαμε δεν φτάνουν αν σκοπεύουμε να πάμε μέχρι τέλους. Δεν πρέπει να τρώμε εύκολα καλάθια, δεν πρέπει να χάνουμε ριμπάουντ, πρέπει να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα στο pick n' roll. Γενικα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα κι επίθεση για 40 λεπτά» ανέφερε στη συνέχεια ο «Πριντ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επόμενο ματς με τη Σλοβενία: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες κλειδιά όπως ο Ντράγκιτς. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Μακάρι να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία. Σε ένα τουρνουά, είναι πολύ σημαντικό να βελτιώνεσαι παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags