Facebook Pixel Τι παραδέχτηκε ο Πρίντεζης και τι είπε για το νοκ - άουτ
| 2017-09-06 21:38:00

Τι παραδέχτηκε ο Πρίντεζης και τι είπε για το νοκ - άουτ

Τι παραδέχτηκε ο Πρίντεζης και τι είπε για το νοκ - άουτ

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην πρόκριση και την εικόνα της Εθνικής μέχρι στιγμής στο τουρνουά, αλλά και για την επόμενη αντίπαλο στους "16", την Λιθουανία.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά δεν είναι αυτή που θέλουν οι διεθνείς και ο κόσμος, όμως τώρα τόνισε ότι οι συμπαίκτες του και αυτός θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ. Καταλαβαίνω ότι οι αντίπαλοι στοχεύουν πάνω μου καμιά φορά, αλλά εκεί πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Να έχουμε την υγειά μας και αντέχουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για την απόδοση της ελληνικής ομάδας: «Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια σήμερα, το θέλαμε πάρα πολύ. Πάλι δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια και δεν θεωρώ πως η Πολωνία έχει τόσο μεγάλο ταλέντο. Κρατάμε την πρόκριση, ότι παίξαμε μυαλωμένα και ψυχωμένα. Πάμε για το δεύτερο ουσιαστικά νοκ-άουτ παιχνίδι». 

Για την κριτική που δέχονται οι διεθνείς: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ ασχολούμαι με αυτά. Είναι λογικό να είμαστε δέκτες πολλαπλών σχολίων, η Εθνική είναι η επίσημη αγαπημένη. Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που θα θέλαμε εμείς κι ο κόσμος, αλλά ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αν δεν αδικήσουμε τους εαυτούς μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι με την Λιθουανία: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι μία ομάδα που δεν μας ταιριάζει. Έχει παίκτες έμπειρους και θέλει σίγουρα δουλειά, προσήλωση, διάρκεια, συγκέντρωση και καλύτερη άμυνα. Πάμε στην Κωνσταντινούπολη να τα δώσουμε όλα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags