Facebook Pixel Η αποθέωση για τον Γκάλη στο αεροδρόμιο - «Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη…» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-11 17:15:00

Η αποθέωση για τον Γκάλη στο αεροδρόμιο - «Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποθέωση για τον Γκάλη στο αεροδρόμιο - «Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Γκάλης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Αμερική, εκεί όπου μπήκε στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών του παγκοσμίου μπάσκετ και αποθεώθηκε. Διαβάστρ τι είπε για τον κόσμο που ήταν δίπλα του και για την προσπάθεια της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Με εμφανή τη συγκίνηση για το μέγιστο επίτευγμά του, την είσοδο στο Hall of fame του ΝΒΑ και τα όσα πέρασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Σπρίνγκφιλντ στις ΗΠΑ, βιώνοντας το τελετουργικό της σχετικής διαδικασίας, επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την οικογένειά του, ο Νίκος Γκάλης.

Φίλαθλοι του Άρη, αλλά και απλοί φίλοι του μπάσκετ, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τον υποδεχθούν και να τον αποθεώσουν!

«Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν. Απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική… Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του….Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα… Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…», ανέφερε αρχικά.

Σε ό,τι αφορά την Εθνική και την προσπάθεια που κάνει είπε: «Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

 




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags