Facebook Pixel Αποκαλύψεις Μίσσα για την πρόσληψή του στην Εθνική - Τι είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
| 2017-09-15 19:25:00

Αποκαλύψεις Μίσσα για την πρόσληψή του στην Εθνική - Τι είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αποκαλύψεις Μίσσα για την πρόσληψή του στην Εθνική - Τι είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Μίσσας προχώρησε σε μια συγκινητική και εκ βαθέων συνέντευξη μιλώντας για την περίοδο από όταν ανέλαβε την Εθνική και όσα άκουσε στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" που κυκλοφορεί με το ανανεωμένο "ΕΘΝΟΣ" το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και δήλωσε "στρατιώτης των Εθνικών ομάδων για χρόνια", υποστηρίζοντας πως "συμφώνησα ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση και δέχτηκα να είμαι εγώ αυτή. Προσπάθησα να είμαι εγώ η λύση στο πρόβλημα που είχε ανακύψει", ενώ δεν κρύβει ότι μόλις του ανατέθηκε η ευθύνη κοουτσαρίσματος της Εθνικής Ανδρών "συγκινήθηκα, μη νομίζεις, δεν είμαι και τόσο ψυχρός, απλά με το επάγγελμα καμιά φορά φοράω... μάσκα".

Ο Κ. Μίσσας παραδέχεται ότι "το αποτέλεσμα είναι ο καλύτερος φίλος του προπονητή", ενώ, όσον αφορά την κριτική που δέχθηκε για την εικόνα της επίσημης αγαπημένης στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, υπογραμμίζει πως πέραν της καλόπιστης κριτικής "υπάρχει μία άλλη μορφή κριτικής, που σε βοηθάει όταν εμφανίζεται να αντιλαμβάνεσαι πόσους εχθρούς είχες που δεν τους θεωρούσες εχθρούς".

Τέλος, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκαθάρισε: "Στο θέμα του Αντετοκούνμπο εγώ μέσα μου είμαι πεπεισμένος ότι το πάλεψε και δεν μπορούσε να παίξει. Επιμένω ότι αν μπορούσε θα το έκανε, άρα παρά την εξέλιξη της απουσίας του δεν υπάρχει για μένα καμία λογική προδοσίας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags