Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγιναν... δάσκαλοι Σφαιρόπουλος και Τιλί!
| 2017-12-12 21:02:00

Έγιναν... δάσκαλοι Σφαιρόπουλος και Τιλί!

Sportdog Team
Έγιναν... δάσκαλοι Σφαιρόπουλος και Τιλί!

Δίδαξαν τους μαθητές!

Το πρωί της Τρίτης (12/12) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γάλλος φόργουορντ της ομάδας μας, Κιμ Τιλί, «ανακρίθηκαν» από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφρατείου Ευβοίας, που επισκέφθηκαν στο ΣΕΦ.

«Πάνω από όλα να βάζετε τα μαθήματά σας», ήταν η συμβουλή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συνέχισε: «Στην ζωή σας να βάζετε στόχο να γίνετε πρώτοι. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν τελικά θα γίνετε. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση. Το πιο σημαντικό είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι».

Στην συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δέχθηκε… βροχή ερωτήσεων, όπως άλλωστε και ο Κιμ Τιλί. «Είστε ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό;», ήταν η απορία μιας λιλιπούτιας θαυμάστριάς του Γάλλου, για να απαντήσει εκείνος με χιούμορ πως θα πρέπει να απαντήσει προσεκτικά γιατί τον ακούει ο κόουτς!  Έπειτα πήρε το σοβαρό του και απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και πως θα μπορούσα να μην είμαι; Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»!

Όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έτσι και ο Κιμ Τιλί ζήτησε από τους μαθητές να μην αμελούν τα μαθήματά τους. Αυτό το μονοπάτι ακολούθησε και ο ίδιος, για αυτό και πέραν από επιτυχημένος μπασκετμπολίστας είναι και πτυχιούχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags