Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανεβάζουν ψυχολογία για Final 4 οι πράσινοι – Ατάκες για πλέι οφ από Καλάθη και Ντένμον
| 2018-04-06 00:34:00

Ανεβάζουν ψυχολογία για Final 4 οι πράσινοι – Ατάκες για πλέι οφ από Καλάθη και Ντένμον

Sportdog Team
Ανεβάζουν ψυχολογία για Final 4 οι πράσινοι – Ατάκες για πλέι οφ από Καλάθη και Ντένμον

Τι είπαν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο.

Στη σημασία της νίκης κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε ο Νικ Καλάθης, μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα βοηθήσει ενόψει των αγώνων των πλέι οφ.

Ο γκαρντ των «πράσινων» ανέφερε: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, για τον κόσμο. Η Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ ως ομάδα και ήταν μια δύσκολη νίκη εδώ. Για εμάς είναι σημαντική νίκη για την βαθμολογία και για να έχουμε ρυθμό για τα νοκ άουτ παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Ντένμον δήλωσε:«Η Αρμάνι ήταν δυνατή στο ξεκίνημα. Δεν είχαμε τόση ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε εμείς ενέργεια και παίξαμε καλύτερη άμυνα. Μείναμε ενωμένοι ως ομάδα. Κάθε ομάδα στην Euroleague είναι ανταγωνιστική. Θέλαμε να κρατήσουμε το μομέντουμ μας, πριν από τα πλέι οφ» και συνέχισε για την προσωπική του απόδοση:

«Είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν παίρνω την ευκαιρία, πρέπει να είμαι έτοιμος. Πάντα θα είμαι. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ευκαιρία που παίρνω, θα δίνω ό,τι μπορώ».

Για το αν σκέφτεται τον αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ, απάντησε: «Δεν ξέρουμε πως θα είναι αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Όταν γίνουν και τα υπόλοιπα ματς θα ξέρουμε. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για όποιον βρούμε απέναντί μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags