Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπέρoχη δήλωση από Λάνγκφορντ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟ!
| 2018-08-21 13:23:00

Υπέρoχη δήλωση από Λάνγκφορντ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Υπέρoχη δήλωση από Λάνγκφορντ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟ!

Αισθάνεται ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα iz.ru, ο Λάνγκφορντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον στόχο του Final Four της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται «Νιώθω υπέροχα. Αισθάνομαι σαν να είμαι 25-26 χρονών. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση, είμαι έτοιμος να αντέξω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μιας ομάδας της Euroleague. Επιπλέον, ξεκουράστηκα αρκετά μετά την σεζόν στην Κίνα, γεγονός που μου επέτρεψε να περάσω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου. Ως εκ τούτου, πηγαίνω στην Αθήνα σε εξαιρετική διάθεση».

Αναφορικά με τους στόχους του τόνισε: «Πέρασα σχεδόν όλη μου η καριέρα ήταν σε κλαμπ της Euroleague, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συμμετάσχω σε ένα Final Four. Στον Παναθηναϊκό μου δίνεται η ευκαιρία να το πετύχω. Έχουμε μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, ικανή να φτάσει ως το τέλος του τουρνουά. Και εκεί, αν η τύχη είναι με το μέρος μας, γιατί όχι να σηκώσουμε και το τρόπαιο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα, σκοράροντας και έχοντας θετική παρουσία στο παρκέ ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής».

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ναι, φυσικά. Είχαμε μια συζήτηση σχετικά με αυτό το θέμα και ο προπονητής ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα δυνατά μου στοιχεία. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που έχει κερδίσει την Euroleague και αρκετούς τίτλους στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags