Facebook Pixel Γιατί ο Ολυμπιακός δεν πήρε αντι-Στρέλνιεκς
| 2019-02-27 15:35:00

Λίγα λεφτά για ΜακΦάντεν - Είναι Ολυμπιακός - Μάντζαρης με το ζόρι - Θέλουν Τεόντοσιτς ή Ντιλέινι

του Pick n' Scroll
Λίγα λεφτά για ΜακΦάντεν - Είναι Ολυμπιακός - Μάντζαρης με το ζόρι - Θέλουν Τεόντοσιτς ή Ντιλέινι

Τι έγινε στο λιμάνι με τον αντι-Στρέλνιεκς. Παρασκήνιο-φωτιά!

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν συνεχίζει ως έχει. Δεν πήρε αντικαταστάτη του τραυματία, Γιάνις Στρέλνιεκς, αφού πάνω απ' όλα τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά.

Υπήρχαν ορισμένοι παίκτες, που μπορούσαν να υπογράψουν άμεσα, αλλά ουδείς εξ αυτών ικανοποιούσε απόλυτα τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της Κύμης, Ταντ ΜακΦάντεν, ήταν μία περίπτωση που κοίταξε λίγο περισσότερο ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά ούτε αυτή προχώρησε.

Ο ΜακΦάντεν είναι παίκτης που έχει προσόντα, αλλά δεν είναι στο επίπεδο των Πειραιωτών. Από εκεί και πέρα, οι τελευταίοι δίστασαν να πάρουν έναν παίκτη που είχε "κοπεί" από την Τενερίφη. Δεν είχε "κοπεί" από μία ομάδα τύπου ΤΣΣΚΑ ή Ρεάλ, αλλά από την Τενερίφη. Και ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, ένα από τα κορυφαία σωματεία της Ευρώπης.

Συν τοις άλλοις, ο ΜακΦάντεν λέγεται ότι έχει ήδη βρει ομάδα με πολύ καλά χρήματα. Χρήματα που δεν θα του έδινε με τίποτα ο Ολυμπιακός. Όχι γιατί δεν έχει, αλλά γιατί αν αποφάσιζε να κινηθεί για τον Αμερικάνο, θα του έδινε αυτά που οι ίδιοι οι άνθρωποί του εκτιμούσαν ότι θα έπρεπε να του δώσουν. Νούμερο, δηλαδή, που είναι μακρινό από αυτό που λέγεται ότι θα πάρει ο ΜακΦάντεν από τη νέα του ομάδα. Νούμερο επίσης μακρινό από αυτό που έπαιρνε στην Τενερίφη.



Ο Στρέλνιεκς είναι σημαντικότατος παίκτης για τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες δεν έμειναν από λύσεις. Και τώρα αποδεικνύεται πόσο απαραίτητη ήταν η μεταγραφή του Μπριάντε Ουέμπερ. Η απόκτηση, δηλαδή, πέμπτου κόμπο γκαρντ. Μετά τον τραυματισμό του Λετονού, ο Ουέμπερ θα κληθεί να βγει πιο μπροστά, ενώ λογικά θα παίζει περισσότερο ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Περιστεριώτης γκαρντ δεν χαίρει της αγωνιστικής εκτίμησης του Μπλατ, αλλά σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήθελε αυτή τη στιγμή έναν παίκτη σαν τον Τεόντοσιτς ή τον Ντιλέινι. Αλλά η ομάδα τους δεν είναι πλέον σε αυτό το οικονομικό σημείο. Αφήστε που ο Τεόντοσιτς έχει πει ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν θα παίξει σε κάποιο σύλλογο. Οσον αφορά στον Ντιλέινι, δεν έχει λυθεί επισήμως ακόμη το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κίνας, στην οποία αγωνιζόταν. Γι' αυτό το λόγο και δεν έχει πάει πουθενά μέχρι στιγμής. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από δύο ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο Αμερικάνος θα ήθελε να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Να φύγει ο προπονητής - Τους έχει ξεκ@λιάσει"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags