Facebook Pixel «Παρελθόν η ΑΕΚ, τώρα ΠΑΟΚ!»
| 2011-09-13 23:33:00

«Παρελθόν η ΑΕΚ, τώρα ΠΑΟΚ!»

«Παρελθόν η ΑΕΚ, τώρα ΠΑΟΚ!»

Για το νέο σταθμό της καριέρας του, τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην ΑΕΚ να ξεπεράσει το αδιέξοδο.

Ο Δήμος Ντικούδης μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε αρχικά: «Είμαι δέκα μέρες περίπου ΠΑΟΚ. Προσωπικά, αλλά και σαν ομάδα, θέλουμε νομίζω ακόμη χρόνο. Περιμένουμε και άλλα παιδιά για να δυναμώσουμε. Κάναμε δύο τεστ με τον Ολυμπιακό, ακολουθεί η σειρά των φιλικών στην Τουρκία. Μας κάνουν καλό αυτά τα παιχνίδια αυτά. Μέρα με την ημέρα και με την προσθήκη νέων παικτών, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Για μένα ο ΠΑΟΚ ήτανε, είναι και θα είναι μεγάλος σύλλογος. Ηταν πρόκληση να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, με ιστορία, με όμορφο γήπεδο, ανθρώπους που τον αγαπάνε, ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, ανθρώπους του μπάσκετ γύρω. Όλα αυτά μετρήσανε για να ανέβω Θεσσαλονίκη και να συμφωνήσω».

Για το σενάριο που αναπτύχθηκε εσχάτως για την ΑΕΚ σχολίασε: «Ό,τι βγήκε είναι φήμες. Δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο της ΑΕΚ επίσημα τελευταία. Πήρα την απόφαση μου πριν δέκα μέρες ότι τη σεζόν που θα ακολουθήσει θα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κάνει όσο γίνεται καλύτερη χρονιά. Σε αυτό θα επικεντρωθώ. Ότι έγινε με την ΑΕΚ τελείωσε τον περασμένο Απρίλιο -Μάη. Εύχομαι στην ομάδα της ΑΕΚ να βρει το δρόμο της και να καταφέρουν οι άνθρωποί της να βγουν από το διοικητικό αδιέξοδο. Είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Για τις υποχρεώσεις στα προκριματικά της Ευρωλίγκα τόνισε: «Το έχω ζήσει ξανά, δεν είναι εύκολο να παίζεις επίσημα σημαντικά παιχνίδια τόσο νωρίς. Η εποχή είναι δύσκολη, οι ομάδες αρχίζουν αργά προετοιμασία, οι παίκτες έρχονται αργά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι. Αν το δούμε γενικά, η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της».

Ανέφερε ακόμη: «Η ομάδα πρέπει να στηριχτεί σε νέα παιδιά. Είναι ευκαιρία γι’ αυτούς να καταλάβουν ότι πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα και τους εαυτούς τους. Εμείς οι πιο έμπειροι θέλουμε να βοηθήσουμε και ελπίζω, όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, ότι θα κάνουμε ένα καλό κράμα νέων και έμπειρων».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Καλαμπόκη αποκρίθηκε λέγοντας: «Είναι καλό σε μια νέα ομάδα να βρίσκεις ένα φίλο και συμπαίκτη. Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε, ξέρω τι μπορεί να κάνει, ξέρω το παιχνίδι του, πως μπορεί να βοηθήσει εμένα. Μέτρησε στην απόφασή μου το ήταν εδώ και είχε συμφωνήσει πριν από μένα με την ομάδα».

Ερωτηθείς για το αν η καθυστέρηση στη συμφωνία του με ΠΑΟΚ είχε σχέση με την προ διετίας συνεργασία του με τον Αρη, απάντησε: «Δεν είχε σχέση με τον Αρη, αλλά με δικά μου προσωπικά θέματα που με κράτησαν στην Αθήνα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Βρήκα όμως άκρη».

Για Εθνική και την προσπάθεια που καταβάλλει στο Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία επισήμανε: «Ημουν μέλος της ομάδας. Για μας δεν υπάρχει να βάλουμε χαμηλά τον πήχη στην Εθνική. Ξέρω ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Μπορούμε να κερδίσουμε τους Γάλλους, να κερδίσουμε μετάλλιο, να κάνουμε πολλά πράγματα. Πέρυσι είχαμε μια αποτυχία στο Παγκόσμιο, αλλά για μένα αυτό δε σημαίνει ότι μπαίνουμε σε δεύτερη κατηγορία ομάδων. Πάντα παλεύουμε για τα μετάλλια, μπορούμε να το κάνουμε και φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags