Facebook Pixel Euroleague: Οπαδός της Φενέρμπαχτσε απειλεί να σκοτώσει τον Γουίλ Κλάμπερν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπάσκετ
| 2019-03-22 18:38:00

ΣΟΚ! Οπαδός της Φενέρμπαχτσε απειλεί να σκοτώσει παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Οπαδός της Φενέρμπαχτσε απειλεί να σκοτώσει παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΦΩΤΟ)

Αδιανόητο περιστατικό με ευθεία απειλή δολοφονίας!

Euroleague: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 70-68, ωστόσο ο άσος των Ρώσων, Γουίλ Κλάιμπερν, έλαβε μια σοκαριστική απειλή μετά την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, Τούρκος οπαδός έστειλε μήνυμα στη σύζυγο του παίκτη, προειδοποιώντας πως αυτός και οι συνεργάτες του βρίσκονται ήδη στη Ρωσία και ότι θα δολοφονήσουν τον Κλάιμπερν σε τρεις μέρες!

"Πες στον άντρα σου ότι θα τον σκοτώσουμε σε 3 ημέρες... Με όλο τον σεβασμό. Και ναι, είμαστε στη Ρωσία, και κυνηγάμε ήδη τον άντρα σου. Εσύ και η οικογένειά σου θα είστε ασφαλείς, δεν έχετε να ανησυχείτε. Παρόλα αυτά, δεν απομένει πολύς χρόνος στον Κλάιμπερν", ανέφερε το μήνυμα.

Η Euroleague πήρε θέση για το συμβάν και με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα απαγορεύσει την είσοδο σε οποιοδήποτε παιχνίδι της διοργάνωσης και του Eurocup στον οπαδό που απείλησε τον Αμερικανό.

Παράλληλα, η κορυφαία ευρωπαική διοργάνωση κατήγγειλε το συγκεκριμένο μήνυμα σε όλα τα social media και ψάχνει τρόπους ώστε να προστατέψει τους παίκτες και όλα τα μέλη συνολικά της Euroleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags