Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο – Κάιλ Κούριτς: «Τελειώνει» από τον ΠΑΟ ξένο άσος, θέλει… μπαμ με παικταρά της Μπαρτσελόνα ο Πιτίνο!
| 2019-05-31 17:30:00

«Τελειώνει» από τον ΠΑΟ ξένος άσος - Ψάχνει… μπαμ με παικταρά της Μπαρτσελόνα ο Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
«Τελειώνει» από τον ΠΑΟ ξένος άσος - Ψάχνει… μπαμ με παικταρά της Μπαρτσελόνα ο Πιτίνο!

Ο σουτέρ... δολοφόνος και ο Αμερικανός που δεν αστοχεί ποτέ.

Ρικ Πιτίνο – Κάιλ Κούριτς: Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με το Περιστέρι και γενικά τα δίνει όλα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. 

Παράλληλα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας είχε και έχει χρόνο για να εξετάσει περιπτώσεις παικτών για την επόμενη σεζόν.

Μία από τις θέσεις, που θέλει να ενισχύσει το "τριφύλλι", είναι αυτή του σούτινγκ γκαρντ. Του παίκτη, δηλαδή, που θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ολοκληρώνει τον κύκλο του στην Ελλάδα.

Ο Φλέτσερ Μαγκί είναι η πρώτη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας. Είναι παίκτης που αρέσει στον Ρικ Πιτίνο, είναι ασύλληπτος σουτέρ (έχει 509 εύστοχα τρίποντα σε τέσσερις σεζόν). Είναι, όμως, και άπειρος, αφού μόλις βγήκε από το πανεπιστήμιο.



Πριν απο μερικές ώρες είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Μάικλ Ρολ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Μακάμπι τελειώνει τον επόμενο μήνα. Ο Ρολ είναι πολύ καλός σουτέρ, αλλά το μπάσκετ του είναι πιο ολοκληρωμένο από αυτό του Μαγκί. Εννοείται ότι και είναι και πολύ πιο έμπειρος ο άσος της Μακάμπι.

Αν μείνει ο Πιτίνο, γι' αυτή τη θέση θα σκεφτεί και τον Κάιλ Κούριτς, που παίζει στην Μπαρτσελόνα και τελειώνει το συμβόλαιό του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε παίκτη τον Κούριτς στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ και μάλιστα όταν είχαν παίξει στη Βαρκελώνη, την παραμονή του αγώνα είχαν βρεθεί και είχαν φάει.

Ο Κούριτς είναι κι αυτός εξαιρετικός σουτέρ, τελειώνοντας την Ευρωλίγκα με κοντά στο 40% στο τρίποντο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το πλάνο Γιαννακόπουλου για Βοτανικό - Έτσι θα φτιάξει τρία γήπεδα - Ποια η χωρητικότητα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags