Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Σάρας: "Βρήκα αγάπη στον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να ηρεμήσω για το "αιώνιο" ντέρμπι"
| 2020-02-04 15:55:00

Τρομερός Σάρας: "Βρήκα αγάπη στον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να ηρεμήσω για το "αιώνιο" ντέρμπι"

Sportdog Team
Τρομερός Σάρας: "Βρήκα αγάπη στον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να ηρεμήσω για το "αιώνιο" ντέρμπι"

Συγκινητικές δηλώσεις από τον Λιθουανό.

Ο Σάρς Γιασικεβίτσιους μίλησε στο podcast "Crossover" του Τζο Αρλάουκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τα χρόνια που έπαιξε στο Τριφύλλι.

«Ο κυριότερος λόγος που πήγα στον Παναθηναϊκό ήταν εκείνος. Βρήκα αγάπη εκεί. Γνώρισα την γυναίκα μου, τα παιδιά μου γεννήθηκαν εκεί. Ήταν ιδιαίτερα. Μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είχα έτσι κι αλλιώς κίνητρο ως αθλητής, αλλά όταν έρχονται 5000 άτομα στο αεροδρόμιο για εσένα, δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανός από το αεροδρόμιο, πρέπει να προσπαθήσεις πραγματικά.

Ήμουν ώριμος τότε. Βρήκα αγάπη στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω και να παίξω το πρώτο μου "αιώνιο" ντέρμπι. Ήμουν κακός. Ο Ζέλικο ήταν το αφεντικό και αυτό ήταν. Μπορείς να δεις ακόμα και αν παίζεις γι' αυτόν ότι έχει μια σπουδαία ανθρώπινη πλευρά. Δεν είχαμε άλλη σχέση όσο έπαιζα», ανέφερε ο Σάρας, ο οποίος μίλησε και για την πρόκληση της προπονητικής, τονίζοντας:

«Πρέπει να πάω στο επίπεδο των παικτών, να καταλάβω πως σκέφτονται, να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο κεφάλι τους και να βρω έναν τρόπο να τους βελτιώσω ως παίκτες και ανθρώπους. Για εμάς τους προπονητές, είναι σημαντικό να βλέπουμε όλη την εικόνα.. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός και κομμάτι του παζλ».

Επιπρόσθετα, ο Γιασικεβίτσιους μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μου έμαθαν πάντα να είμαι σκληρός, ποτέ να μην εγκαταλείπω, να μην χρησιμοποιώ δικαιολογίες. Οι γονείς μου είχαν σκληρό σκεπτικό, ήταν αθλητές, οπότε ήταν κάπως φυσικό για εμένα. Ήμουν χαζό παιδί! Πάντα έπαιζα με μεγαλύτερους, οπότε δεν ήμουν ποτέ καλός. Μου έλεγαν ότι ήμουν ταλαντούχος, αλλά άργησα να αναπτυχθώ. Με διέλυαν. Ήμουν και λίγο τεμπέλης στα 15 μου. Το μόνο που ήθελα στην καριέρα μου ήταν να παίξω με τον Σαμπόνις και τον Κουρτινάιτις. Ο Σαμπόνις ήταν ήρωας γιας εμάς. Ήταν όλα όσα ήθελα να γίνω. Τώρα είμαστε φίλοι, είναι τρελό. Στέλνουμε μηνύματα και μιλάμε όλη την ώρα, κάνουμε πάρτι».

Ακούστε εδώ όλη την συζήτηση μεταξύ Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Τζο Αρλάουκας:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags