Facebook Pixel Άρης – ΠΑΟΚ: Στα χέρια Γκάλης και Πρέλεβιτς
| 2020-05-08 14:11:00

"Ξύλο" μεταξύ Γκάλη και Πρέλεβιτς! Απίθανο επεισόδιο που έγραψε ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ξύλο" μεταξύ Γκάλη και Πρέλεβιτς! Απίθανο επεισόδιο που έγραψε ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης – ΠΑΟΚ: Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά επεισόδια στο ελληνικό μπάσκετ έγινε σαν σήμερα (8/5) πριν από 29 χρόνια στο Αλεξάνδρειο.

Ο Άρης είχε μόλις κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 81-80 χάρη στο γκολ-φάουλ του Μπραντ Σέλερς, έκανε το 4-2 στη σειρά των τελικών και πανηγύρισε το τελευταίο του Πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάνε Πρέλεβιτς όρμησε στον Νίκο Γκάλη. Οι δύο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές και στο παρκέ του Παλέ επικρατεί πανδαιμόνιο.

Χρειάστηκαν η συνδρομή των παικτών και των ανθρώπων των δύο ομάδων για να τους χωρίσουν. Καταλυτική η παρέμβαση του ψυχραιμότατου Παναγιώτη Γιαννάκη που ήταν αυτός που έσβησε τελείως την ένταση.

 

Με τα χρόνια, Γκάλης και Πρέλεβιτς αποκατέστησαν τις σχέσεις τους. Μάλιστα ο «Τίγρης» ήταν προσκεκλημένος της ΚΑΕ Άρης στη μεγάλη γιορτή για τον «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ στις 7 Μαΐου 2013. Ο Πρέλεβιτς έδωσε κανονικά το παρών και εισέπραξε και το θερμό χειροκρότημα των φίλων του Άρη. Χωρίς φυσικά να λείψει και το πικάρισμα με γνωστό σύνθημα «ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags