Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβες Δημήτρη! - Δύο ψηλοί που "γκρεμίζουν" μπασκέτες - Θέλει και... Τζέιμς!
| 2020-05-16 15:00:00

Βόμβες Δημήτρη! Έτσι κρατάει τον ΠΑΟ - Δύο ψηλοί που "γκρεμίζουν" μπασκέτες - Θέλει και... Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
Βόμβες Δημήτρη! Έτσι κρατάει τον ΠΑΟ - Δύο ψηλοί που "γκρεμίζουν" μπασκέτες - Θέλει και... Τζέιμς!

Παναθηναϊκός: Ολοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τι θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου. Όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Νικ Καλάθη. 

Παράλληλα, όμως, το τωρινό προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού ξεψαχνίζει την αγορά, ώστε να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Έτσι ώστε όταν αρχίσει να κινείται το πράγμα, να είναι έτοιμο το «τριφύλλι» να κάνει τις επιλογές του.

Ηδη κάποιοι παίκτες από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει, έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως ο Μήτρου-Λονγκ, ο Γιεκίρι, ο Νόκο και ο Φόστερ. Η «πράσινη» λίστα, όμως, έχει κι άλλα ονόματα. Όπως είναι λογικό κι επόμενο, κι άλλοι παίκτες αρέσουν στους υπάρχοντες προπονητές του Παναθηναϊκού. Κι όταν λέμε υπάρχοντες εννοούμε τον Βόβορα, τον Καλαϊτζή, τον Κουστένη και βέβαια το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Ο Εμάνουελ Τέρι είναι ένας από αυτούς τους παίκτες. Πρόκειται για τον Αμερικάνο σέντερ που εντυπωσίασε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαντίρμα και τον Χάποελ Ιερουσαλήμ. Το άλμα του και τα καρφώματά του είναι εντυπωσιακά. 

Επίσης, ο Σαμ Ντέκερ είναι ένα όνομα που αρέσει. Είναι «3-4άρι» που έπαιξε φέτος στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Τα καρφώματά του είναι μοναδικά και είναι από τις εξαιρέσεις αυτού που λένε ότι «οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν».

Και τέλος ο Άσκια Μπούκερ είναι ένα ακόμη όνομα που έχει κυκλωθεί. Ο Αμερικάνος γκαρντ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αρκαδικό, αλλά η εξέλιξη του είναι τρομερή, τόσο που φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα έβαζε πάνω από 20 πόντους. Είναι ένας παίκτης που στον τρόπο παιχνιδιού μοιάζει με τον Μάικ Τζέιμς, που τόσο λατρεύει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» δεν ανησυχούν για τους ξένους παίκτες. Αυτό που θα ήθελαν ήταν να μείνει ο Νικ Καλάθης. Με τα τωρινά δεδομένα, όμως, δεν είναι εύκολο. Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα το παλέψει όσο πάει, ώστε να είναι και τη νέα χρονιά όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου σε οπαδό του ΠΑΟ - Αυτό θα κάνει με την ΚΑΕ - Συνταρακτική εξέλιξη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags