Facebook Pixel Παίρνει... Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός, δεν είναι Λαπροβίτολα
| 2020-08-04 15:40:00

Παίρνει... Μάικ Τζέιμς ο ΠΑΟ - Δεν είναι Λαπροβίτολα - Έχει παίξει... Αρκαδικό - Μεταγραφή-ρουλέτα!

του Pick n' Scroll
Παίρνει... Μάικ Τζέιμς ο ΠΑΟ - Δεν είναι Λαπροβίτολα - Έχει παίξει... Αρκαδικό - Μεταγραφή-ρουλέτα!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον στα... χέρια του τον Νίκολας Λαπροβίτολα και έχει αρχίσει να ψάχνει τις επόμενες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα. Μία από αυτές είναι και ο Άσκια Μπούκερ, ο οποίος έκανε "όργια" τη χρονιά που μας πέρασε, παίζοντας στη Μούρθια, μαζί με Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα.

Ο Μπούκερ ήταν δεύτερος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα με 21.2 πόντους, πίσω από τον Κλέμεν Πρέπελιτς, που επίσης είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό. Είναι και γνώριμός μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας είχε παίξει για λίγο στον Αρκαδικό.

Αν πρέπει να τον παρομοιάσουμε με κάποιον παίκτη, αυτός είναι ένας, ο πρώην και αγαπημένος του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς. Ο Μπούκερ, δηλαδή, είναι σκόρερ ολκής. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν τη δίνει από το δεξί στο αριστερό, αλλά η πρώτη του μέριμνα είναι να σκοράρει.

Θα ρωτήσουν πολλοί και δικαιολογημένα, γιατί ενώ είχε τόσο σούπερ χρονιά, δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα. Ο λόγος είναι ότι θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα. Και οι ομάδες της Ευρωλίγκας δεν φαίνεται να θέλουν να ρισκάρουν σε μία τόσο κομβική θέση με έναν παίκτη, που ναι μεν έχει προσόντα, αλλά δεν έχει την εμπειρία της διοργάνωσης.

Ο Μπούκερ έχει παίξει μέχρι στιγμής στον Αρκαδικό, στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, λίγο στην ισπανική Μπέτις και στη Μούρθια. Δεν το λες και βιογραφικό που σε πείθει να τον πάρεις στην Ευρωλίγκα. Ή αν το κάνεις, ξέρεις ότι ρισκάρεις.

Εχει, πάντως, προσόντα να κάνει τα βήμα παραπάνω και άλλωστε εδώ που έφτασε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να ρισκάρει, αφού δεν φαίνονται να υπάρχουν στην αγορά σίγουρες λύσεις, όπως του Λαπροβίτολα και του Βέστερμαν.

Ένα ακόμη όχι σημαντικό στοιχείο, αλλά χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μπούκερ έχει ατζέντη αυτόν, που είχε οδηγήσει τον Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνο ο Γιαννακόπουλος: Αυτόν "χτύπησε" ο ΠΑΟ για αντι-Καλάθη - Τρελό όνομα - Ποιος Λαπροβίτολα...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags