Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ανάληψη του πάγκου της Μπαρτσελόνα αλλά και του Νικ Καλάθη.
| 2020-09-06 04:27:00

Τρομερές ατάκες Σάρας - Τι δήλωσε για την πρόκληση με την Μπαρτσελόνα και τον Νικ Καλάθη Ο

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σάρας - Τι δήλωσε για την πρόκληση με την Μπαρτσελόνα και τον Νικ Καλάθη Ο

Παναθηναϊκός: Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ανάληψη του πάγκου της Μπαρτσελόνα αλλά και του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ως παίκτης το 2003: «Έφυγα διότι κάποιοι δεν αγάπησαν εμένα και τη δουλειά μου. Όταν συμβαίνει αυτό, σαν αθλητής πρέπει να ψάξεις αλλού».

Για τη συμφωνία του με τον καταλανικό σύλλογο: «Κατ’ αρχάς, έπρεπε να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Όταν το συνειδητοποιήσαμε, φτάσαμε σε συμφωνία χωρίς να το καταλάβουμε».

Για την περίοδο 2017-18 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας: «Τίποτα δεν μας ήρθε έτσι. Δεν γίνονται θαύματα. Είχαμε μεγάλο σεβασμό προς όλες τις ομάδες που παίξαμε. Δουλέψαμε σκληρά».

Για το αν πίστευε πως θα γινόταν προπονητής της Μπαρτσελόνα: «Όχι, δεν το πίστευα. Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο για εμένα».

Για τους Καλάθη, Ερτέλ, Χάνγκα και Μπολμάρο: «Οι γκαρντ πρέπει να σκέφτονται τους άλλους. Ως προπονητής θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι μπορώ ώστε να τους βοηθήσω. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να νιώσουν πιο άνετα και να βρουν τους εαυτούς τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags