Facebook Pixel Κόμπι Μπράιαντ: Σάλος στις ΗΠΑ για τραγούδι με ασεβείς στίχους για τον Κόμπι - Έξαλλη η σύζυγός του!
| 2021-02-23 15:14:00

Σάλος στις ΗΠΑ για τραγούδι με ασεβείς στίχους για τον Κόμπι Μπράιαντ - Έξαλλη η σύζυγός του!

Sportdog Team
Σάλος στις ΗΠΑ για τραγούδι με ασεβείς στίχους για τον Κόμπι Μπράιαντ - Έξαλλη η σύζυγός του!

Κόμπι Μπράιαντ: Έξαλλη είναι η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι, Βανέσα, εξαιτίας ενός τραγουδιού του ράπερ Μικ Μιλς, ο οποίος κάνει μια αναφορά στην συντριβή του ελικοπτέρου του "Black Mamba", με πολλούς να την θεωρούν ασεβή.

«Η κοπέλα μου λέει πως με αγαπά, αλλά δεν μου το δείχνει. Αν μου λείψει, θα μπω στο ελικόπτερό μου και θα γίνω νέος Κόμπι», λένε οι στίχοι κάνοντας αναφορά στον θάνατο του θρύλου των Λέικερς τον Ιανουάριο του 2020.

Η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα, αντέδρασε θεωρώντας ασεβείς τους στίχους. «Αγαπητέ, Μικ Μιλς, θεωρώ τον συγκεκριμένο στίχο εξαιρετικά ασεβή και με έλλειψη ευαισθησίας. Τελεία και Παύλα. Δεν γνωρίζω τη μουσική σου, αλλά θεωρώ πως μπορείς να γράψεις καλύτερους στίχους από αυτόν. Αν είσαι θαυμαστής του Κόμπι, εντάξει, αλλά και πάλι υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις τον θαυμασμό σου στον σύζυγό μου. Αυτός ο τρόπος δείχνει έλλειψη σεβασμού και τακτ», έγραψε στο Instagram.

Πάντως ο ράπερ δεν φάνηκε να πτοήθηκε και λίγο μετά την ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ έγραψε στο Twitter: «Θα συνεχίσω να πηγαίνω σκληρά σε αυτό το πράγμα. Χέστηκα για τα συναισθήματά σας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags