Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάικ Τζέιμς: "Πάρτι" στον ΠΑΟ με δηλώσεις από τη Ρωσία - "Το μέλλον συνεργασίας ΤΣΣΚΑ-Τζέιμς είναι δυσοίωνο..."
| 2021-03-30 17:32:00

"Πάρτι" στον ΠΑΟ με δηλώσεις από τη Ρωσία - "Το μέλλον συνεργασίας ΤΣΣΚΑ-Τζέιμς είναι δυσοίωνο..."

Sportdog Team
"Πάρτι" στον ΠΑΟ με δηλώσεις από τη Ρωσία - "Το μέλλον συνεργασίας ΤΣΣΚΑ-Τζέιμς είναι δυσοίωνο..."

Μια συνέντευξη του Αντρέι Βατούνιν κάνει τους Πράσινους να... ονειρεύονται την επιστροφή του Αμερικάνου στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Μάικ Τζέιμς: Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούνιν, έδωσε συνέντευξη στο Metaratings.ru όπου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ρωσικής ομάδας. Ανάμεσα σε αυτά που είπε ήταν και για το πρόβλημα με τον Αμερικάνο τονίζοντας ότι λυπάται για την απομάκρυνσή του, αλλά γίνεται προς το συμφέρον του συλλόγου.

"Δυστυχώς, το μέλλον της κοινής συνεργασίας με τον Μάικ Τζέιμς φαντάζει πλέον δυσοίωνο. Στην πρώτη του σεζόν στην ΤΣΣΚΑ ο Μάικ δεν μας προκάλεσε κάποια προβλήματα και για αυτόν το λόγο υπογράψαμε μαζί του τριετές συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν, ο σύλλογος έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να επιτύχει η συνεργασία αυτή και η ομάδα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν δεν ήταν δυνατόν να λυθούν μονομιάς, οπότε ενεργήσαμε σε «manual mode», αλλά δεν καταφέραμε να επιτύχουμε την απαιτούμενη ηρεμία και σταθερότητα στην ομάδα.

Ο Ιτούδης είναι ένας έμπειρος και πεπειραμένος προπονητής που έχει τη δική του οπτική για το πως να χτίσει μια ομάδα κι είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της. Σύμφωνα με το προπονητικό τιμ, η απόφαση απομάκρυνσης του Μάικ είναι απόλυτα προς το συμφέρον της ομάδας και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως κάποιος δαίμονας ο Μάικ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που πολλές φορές έχει πάρει ματς μόνος του και έχει καταπλήξει τους πάντες με τις θεαματικές του ενέργειες. Αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα που η κατάσταση μετατράπηκε σε μια αδιάλυτη σύγκρουση. Δυστυχώς, δεν φαντάζει πια δυνατόν να διευθετήσουμε το πρόβλημα αυτό, κάτι που είναι πολύ λυπηρό, αλλά είναι καλύτερο να το παραδεχτούμε και να μη ζούμε με την ελπίδα ενός θαύματος", είπε συγκεκριμένα για τον Μάικ Τζέιμς και σίγουρα αυτό κάνει τους πάντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κοιτάνε με... αισιοδοξία το μέλλον.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags