Facebook Pixel Έσκασε τώρα! Ομάδα... έκπληξη κλείνει Ομπράντοβιτς, ο Τζέιμς και μετά φεύγει από Euroleague
| 2021-04-16 22:13:00

Έσκασε τώρα! Ομάδα... έκπληξη κλείνει Ομπράντοβιτς, Τζέιμς και μετά φεύγει από Euroleague

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ομάδα... έκπληξη κλείνει Ομπράντοβιτς, Τζέιμς και μετά φεύγει από Euroleague

Πολύ κουβέντα έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τη απόφαση των περισσότερων ομάδων της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης να ταχθούν απέναντι από τον Μπερτομέου. Μάλιστα ο πρόεδρος ενός εξ αυτών, το πήγε και ακόμα πιο μακριά λέγοντας σε δηλώσεις του ότι κλείνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Μάικ Τζέιμς

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αντρέι Βατούνιν: Το επίκεντρο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ της τελευταίες ημέρες είναι η κίνηση των 7 ομάδων ενάντια στον Τζόρντι Μπερτομέου, ανάμεσα σε αυτούς και το... αφεντικό των Μοσχοβιτών. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πάντως, δεν είχε καμία πρόθεση να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα. Έτσι όταν μίλησε στην ιστοσελίδα "sports.ru", προτίμησε να μιλήσει με... λογοπαίγνια, χρησιμοποιώντας όλες τις φήμες που έχουν βγάλει τα μέσα κάνοντάς τον... έξαλλο.

"Εμείς κάνουμε στην κυριολεξία τα πάντα: δείχνουμε στον Μπερτομένου… κόκκινη κάρτα και υπογράφουμε τον Ομπράντοβιτς. Και ο Τζέιμς θα γυρίσει για τα Play Off και θα υπογράψουμε όλους τους ελεύθερους και τους δεσμευμένους παίκτες της Ευρώπης. Είμαι εντυπωσιασμένος με τη διοίκηση μου", είπε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούνιν.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags