Facebook Pixel ''Ακόμα εδώ!'' (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2011-11-17 01:40:00

''Ακόμα εδώ!'' (ΦΩΤΟ)

''Ακόμα εδώ!'' (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να απογοήτευσε στις προηγούμενες εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα, όμως ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στην Νανσί κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στους ''16''. Αυτό επισημαίνουν τα ερυθρόλευκα media.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα:

Katimagiko.gr

Κι όμως, ο Θρύλος είναι ακόμα εδώ...

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και με άμυνα για σεμινάρια ο Ολυμπιακός συνέτριψε τους Γάλλους με 13 πόντους και ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους 16 της Ευρωλίγκα, έχοντας κορυφαίους τους Σπανούλη και Πελεκάνο που έκανε ένα πολύ δυνατό come-back.

Redplanet.gr

Ο Θρύλος είναι εδώ!

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Νανσί με σκορ 91-78 στο ΣΕΦ και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης για το Top – 16 της Euroleague. Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης, εξαιρετικοί Λάζος και Γλυνιαδάκης, πολύτιμοι οι Πρίντεζης και Πελεκάνος.

Gavros.gr

Ονειρεμένος Θρύλος και Σπανούλης!

Εύκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νανσί. Σούπερ Σπανούλης, με 26 πόντους, «καθάρισε» τους Γάλλους!

Rednews.gr

Νίκη με παρακαταθήκη…

Με τον Βασίλη Σπανούλη να οδηγεί για μια ακόμα φορά τον Ολυμπιακό, τους Πελεκάνο και Παπανικολάου να παίρνουν την ταυτότητα του «πολύ» Μπατούμ, τον Παπαδόπουλο να βάζει πλάτη στην αρχή και τον Γλυνιαδάκη να εντυπωσιάζει στο τέλος, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της Νανσί με 91-78 , πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση που αποτελεί παρακαταθήκη για την εικόνα της ομάδας στο άμεσο μέλλον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags