Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Τρέχοντας η επιστροφή Ζοτς - Βάζει λεφτά ο Δημήτρης - 30 εκατ. για να μην είναι κομπάρσος ο ΠΑΟ"
| 2021-06-11 13:26:00

"Τρέχοντας η επιστροφή Ζοτς - Βάζει λεφτά ο Δημήτρης - 30 εκατ. για να μην είναι κομπάρσος ο ΠΑΟ"

του Γιώργου Κτενά
"Τρέχοντας η επιστροφή Ζοτς - Βάζει λεφτά ο Δημήτρης - 30 εκατ. για να μην είναι κομπάρσος ο ΠΑΟ"

Η επόμενη μέρα μετά το πρωτάθλημα και οι φήμες για Ομπράντοβιτς. Ποια η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το ρόστερ που χρειάζονται οι Πράσινοι για να επιστρέψουν στην κορυφή και πώς θα φύγει ο Κάτας.

Παναθηναϊκός: Τρέχοντας θα επέστρεφε ο Ομπράντοβιτς στο Τριφύλλι για δεύτερη θητεία, αν στην ομάδα ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όπως σχολίασε ο Ανδρέας Παπαντωνίου σε συνέντευξή του στο sportdog.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και το πώς θα ετοιμαστεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ένα ρόστερ καλύτερο από αυτό που υπάρχει τώρα.
 

"Για αυτό έκανε γκέλα ο Παναθηναϊκός με Λαύριο - Πώς θα διώξει Κάτας; - Θα είμαστε κομπάρσοι αν..."


"Το κέρδισε φυσιολογικά, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα το κάνει, δίχως αντιπάλους έπαιζε. Τα πράγματα δεν είναι ωραία με όσα έγιναν φέτος, τις αλλαγές των προπονητών κ.λπ. Η επόμενη μέρα έχει ενδιαφέρον τώρα να δούμε τι θα γίνει. Γιατί φέτος δεν είχαμε φόβο για αυτό κάναμε και μια γκέλα με το Λαύριο. Ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι για πολλά χρόνια ακόμα", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Α. Παπαντωνίου.

Με το θέμα τού Κάτας τι έχετε να πείτε;

"Ο Κάτας έχει συμβόλαιο. Για να σπάσει πρέπει να αποζημιωθεί και σε μια περίοδο που το οικονομικό είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι θέμα ή όχι. Η ομάδα, για να είμαστε ξεκάθαροι χρειάζεται έναν δυνατό οικονομικό παράγοντα. Τουλάχιστον, αν θέλουμε να ζήσουμε ξανά τις δόξες του παρελθόντος, με παρουσία στο Final4 τής Ευρωλίγκας κ.λπ. Χρειάζονται χρήματα, δεν γίνεται με 5-6 εκατ. ευρώ τον χρόνο να χτυπήσουμε μπάτζετ 30 και 40 εκατ. ευρώ. Αν συνεχίσει αυτό, θα είμαστε κομπάρσοι".

 

"Βάζει λεφτά ο Δημήτρης - Υποχρέωση προς τον Παύλο - Τρέχοντας η επιστροφή Ζοτς"
 

Πιστεύετε σε ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου;

"Βοηθάει οικονομικά, δεν μπορεί να απέχει, δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα, δεν το πιστεύω αυτό. Πιστεύω ότι θα την πουλούσε εύκολα αν ήθελε, είναι το μαγαζί-γωνία ο Παναθηναϊκός. Αν ήθελε θα το είχε κάνει, δε νομίζω ότι βαθιά μέσα του το θέλει. Είναι και υποχρέωση προς τον πατέρα του να οδηγήσει ξανά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Θέλει προσωπικότητα για να στηριχτεί τέτοια ομάδα. Θέλει άνθρωπο για να βγει μπροστά και ο Δημήτρης αν και υπερβολικός ορισμένες φορές, είναι τέτοιος άνθρωπος".

Το θέμα με τον Ομπράντοβιτς και ενδεχόμενη επιστροφή στον Παναθηναϊκό πώς το βλέπετε;

"Αν ήταν ο Παύλος στον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς θα ερχόταν τρέχοντας. Πρέπει να αποφασίσει ο Δημήτρης αν θέλει να γίνει το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, θέλω να μου πείτε τι βλέπετε με το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου;

"Έχει 4-5 πρωτοκλασάτους παίκτες, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι, αυτοί πρέπει να μείνουν όλοι. Ο Μπεντίλ έδειξε αναπνοές στο τέλος, μπορεί να μείνουν για μπακ απ κάποια από αυτά τα παιδιά, όπως ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης, Μπεντίλ. Αλλά πρέπει να φέρει ακόμα 2-3 παίκτες που να κάνουν τη διαφορά".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο παίκτες από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - Κορυφαία ονόματα - Ποιοι είναι στον... αέρα, "φεύγει" απόψε

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags