Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Ολυμπιακός: Το… χουνέρι του αιώνα από Ομπράντοβιτς σε Ολυμπιακό - "Παίρνει Σλούκα" - Αποκάλυψη Σκουντή
| 2021-07-10 09:35:00

Το… χουνέρι του αιώνα από Ομπράντοβιτς σε Ολυμπιακό - "Παίρνει Σλούκα" - Αποκάλυψη Σκουντή

Sportdog Team
Το… χουνέρι του αιώνα από Ομπράντοβιτς σε Ολυμπιακό - "Παίρνει Σλούκα" - Αποκάλυψη Σκουντή

Οι πληροφορίες από τη Σερβία, το συμβόλαιο και η επιθυμία του παίκτη. Ο Σέρβος προπονητής επιχειρεί να πείσει τον διεθνή Έλληνα γκαρντ ότι έχει νόημα να αφήσει τον Ολυμπιακό για την Παρτιζάν, ακολουθώντας τον στο Βελιγράδι.
 

Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Ολυμπιακός: Η ιστορική επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Παρτίζαν και οι πρώτες εντυπωσιακές κινήσεις που ακολούθησαν μετά την πρόσληψή του έχουν φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας στο σύλλογο του Βελιγραδίου.

Tις τελευταίες ώρες  μάλιστα, όπως μετέφερε ο Βασίλης Σκουντής στο Sport24.gr, έχει κάνει θραύση σε κάποια σέρβικα μέσα, η επιθυμία του "Ζοτς" να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα, ύστερα από την κοινή πενταετία τους στη Φενέρμπαχτσε, και να τον πάρει μαζί του στο Βελιγράδι. Όπως ακριβώς είχε πράξει το καλοκαίρι του 2015.

Συγκεκριμένα σημειώνεται πως ο Σέρβος προπονητής επιχειρεί να πείσει τον διεθνή Έλληνα γκαρντ ότι έχει νόημα μια τέτοια μετακίνηση, ακολουθώντας στο Βελιγράδι. Τα δημοσιεύματα προφανώς και στέκονται στην εξαιρετική σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατά στην παράλληλη πορεία τους στη Κωνσταντινούπολη έφτασαν, πέρα από όλους τους άλλους τίτλους, μέχρι την κατάκτηση της EuroLeague.

Φυσικά τα σενάρια αυτά μοιάζουν απίθανο να ευσταθούν, πόσο μάλλον να υλοποιηθούν από τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα με τον Ολυμπιακό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία με Χεζόνια, φουλ για δύο "τεσσάρια" - Αυτός είναι η… τρέλα του Πρίφτη - Χτυπάει και G League
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags