Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Γιόβιτς και πρώην NBAer στη λίστα Πρίφτη - Όλα για... όλα με Ολυμπιακό!
| 2021-12-11 23:15:00

Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Γιόβιτς και πρώην NBAer στη λίστα Πρίφτη - Όλα για... όλα με Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ - Γιόβιτς και πρώην NBAer στη λίστα Πρίφτη - Όλα για... όλα με Ολυμπιακό!

Οι εξελίξεις με Νέντοβιτς και η τριάδα... φωτιά για το Τριφύλλι. Οι δύσκολοι αγώνες που ακολουθούν για τους Πράσινους, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και φυσικά ο παίκτης που έρχεται για να μπει στο ρόστερ το 2022. Στόχος πλέον το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αλμπα και προχωράει με πολύ καλή ψυχολογία ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών, που έχει με Αρμάνι, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» είναι πιο χαρούμενοι για το ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν έχει κάτι σοβαρό και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα με μία μικρή πιθανότητα να προλάβει και τον αγώνα με την Αρμάνι.

Σε αυτή την τριάδα των αγώνων, ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ ευτυχισμένος αν μπορέσει να κάνει δύο νίκες. Και η μία από αυτές να είναι κατά του Ολυμπιακού. Αλλά και μία να κάνει, αλλά να είναι επί του Ολυμπιακού, δεν θα απογοητευτεί. Αν βέβαια κάνει το «3 στα 3», δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι θα σημαίνει αυτό.

Παράλληλα το μυαλό είναι και στο θέμα του γκαρντ. Στους «πράσινους» έχουν τεθεί πολλά ονόματα υπόψη από τον σπουδαίο Ντάριους Άνταμς μέχρι τον Τσέισον Ραντλ, πρώην του ΝΒΑ. Η προσοχή, όμως, δίνεται στον Στέφαν Γιόβιτς, αφού αυτόν θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης. Τον θέλει γιατί ξέρει ότι αυτά, που θα του πει να κάνει, αυτά και θα κάνει. Το ερωτηματικό για τον Γιόβιτς είναι η κατάσταση του, αφού έχει να παίξει κοντά στους 10 μήνες. Από τότε, δηλαδή, που έφυγε από την Χίμκι. Τραυματίστηκε κάποια στιγμή, τώρα είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός το πιο πιθανό είναι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σέρβου και ο παίκτης θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2022. Αλλωστε οι νταμπλούχοι δεν έχουν ιδιαίτερες φιλοδοξίες στην Ευρωλίγκα, αυτό, που θέλουν να είναι να κάνουν το νταμπλ στην Ελλάδα απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags